Mit csináljak a hajammal? (Kérlek csak akkor válaszolj ha elolvastad)
HAJVÉSZHELYZET
S.O.S
Szóval, vállig érő hajam van. 2 éve levágattam és azóta nem nő. Próbálom most a ricinusolajat, eszek gyümölcsöt, zöldséget, masszírozom a fejbőröm, 2 naponta mosok hajat és semmi!
Viszont ha kiengedem olyan mint egy oroszlán sörénye.
Csak felkötve tudom hordani már 2-3 hónapja felkötve hordom mert nincs alakja a hajamnak!
Kérek mindenkit hogy válaszoljon mert súlyos problémám van és nekem a hajam a mindenem.
ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZOKAT!
velem is ez a helyzet. és semmi nem segít. ricinus olajat is próbáltam, mindenféle hajbalzsamot de semmi...
ha levágatom,akkor ott kezd el ,vagyis még fentebb szálkásodni,és nagyon nem tudom alakítani .
Csak a fofrász tud vele mit kezdeni. De hráomhavonta tudok max elmenni fodrászhoz. Legszivesebben minden héten járnék szakemberhez,aki belövi a hajam :(
Most kb vállig ér .
szóval én feladtam. mindig összefogom.És csak gyönyörködök más lányok hajában , tudom,hogy nekem sose lesz olyan. Vagyis legalább négy év kell mire megnő.
Sohaq többet nem festetem a hajamat,mert ezt tette vele:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!