Mit tegyek a hajammal? (alul bővebben)
Figyelt kérdés
Minden nap mosom + szárítom meg hajlakk.
Ez lehet hogy árt neki de nemtudom.
Szerintetek?
És használtam hajbalzsamot de ha nem azzal mosom csak samponnal akkor száraz lesz és nehezen lehet kifésülni szárazan már szép csak vizesen zavar hogy száraz.
Nem szeretném balzsamozni,de azt sem szeretném ha ilyen száraz lenne mert nehéz kifésülni.
Előre is köszönöm a válaszokat
2009. aug. 21. 23:48
1/2 anonim válasza:
Vegyél rá hajpakolást (Rossmannban van pár száz forintért, vagy otthon is csinálhatsz), és esetleg várd meg amíg magától megszárad, vagy amíg félszárazra, és akkor kezdd szárítani.
Nem értem miért nem akarod balzsamozni, de lehet kapni ilyen Schwarzkopfos kifésülést könnyítő, nem kimosandó balzsamot, most reklámozza a TV, szerintem olyat vegyél :)
2/2 anonim válasza:
Serical Placentás hajpakolás. Nálunk 890 huf az egy liter. Ráteszed a hajadra, de a hajtövekre ne, 30 percet hagyod hatni, azutánb bő vízzel kimosod belőle. Kerüld a hajszárítót is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!