Mit kezdjek a festett szőke hajammal? Le akarom növeszteni úgy, hogy ne legyen ronda
Befestettem a hajam szőkére, de nem áll jól. Az eredeti hajam szőkés barna.
Barna melírt rakattam bele, úgy szép volt, de már kikopott és már látható lenövésem van. Viszont, ha mindig melírt rakatok bele, akkor az eredeti hajszínembe is tesznek, azt meg nem szeretném. Hogyan növesszem le, hogy ne legyen ronda?
Otthon is lehet hajat festeni, nem nagy dolog csak a használati utasítást kell követni. Anyukád vagy egy barátnőd is megtudja csinálni és akkor csak a festéket kell megvenni.
Én is csak azt tudom ajánlani amit az első válaszoló, az eredeti hajszínedhez közeli árnyalatú festékkel fesd be.
Egyébként ha a szőke haj jól állt volna, akkor is ugyanannyiba lett volna a festés mint most. Ha az ember olyan hajszínt akar ami az eredetitől eltér, akkor számolni kell annak a fent tartásával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!