Nagyon ciki ha csak két naponta fürdök?
Figyelt kérdés
és a pi*át se mosom mindennap.2010. márc. 11. 15:17
41/43 anonim válasza:
Én sem zuhizok minden nap. És nem, nem kell undorodni, értsétek meg, hogy nem izzadok, és NEM vagyok büdös, van ember, aki finoman szólna, ha az lennék, de magamról is tudom, hogy nem vagyok az!
A mindennapi zuhanyzás az egészségtelenebb, a klóros vízzel mossátok magatokat, aztán száraz lesz a bőrötök, és venni kell a sok hülye kenceficét, hogy ne legyen az.
Fogat és egyéb tájékokat természetesen mindig megmosom, igénytelen nem vagyok.
Abba meg, hogy nagyszüleink hetente fürödtek és aki évente 2x mosott hajat, már nagy valaki volt, ne azért gondoljatok bele, hogy valakinek mentség lehessen, hanem mert TISZTÁK voltak. Nem bűzölögtek - akkor fürödtek volna minden nap, hisz' ott volt a kút.
Napjaink divatja ez a túlzott fürdésmánia.
L/22
42/43 anonim válasza:
Azért hallottam már olyanról aki 2 hetente 1x fürdött ahoz képest te patyolat tiszta vagy!
43/43 anonim válasza:
nem is kell azt...minek...? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!