Én egy kényszeresen tisztálkodó csajszi vagyok, ez számomra kész HORROR!!!!!
2010. márc. 11. 15:21
2/43 anonim válasza:
Inkább ne is fürödj. Gondolom azért nem fürdesz, mert lusta igénytelen disznó vagy.
2010. márc. 11. 15:23
3/43 anonim válasza:
Ez a kérdés még viccnek is rossz már ne haragudj. Ha nem fürödhetnék egy nap, rosszul lennék. Ha valamiért nincs meleg víz, még akkor is megmosakszom a jéghidegbe. Szóval a kérdésedre a válasz, hogy igen ciki! Főleg ha büdösen mész suliba, vagy dolgozni. Feltételezem akkor a fogaidra sem vagy túl igényes, és bűzös lehelettel mész emberek közé nap mint nap. Akár férfi vagy, akár nő, adj magadra!
2010. márc. 11. 15:25
4/43 anonim válasza:
"és a pi*nát se mosom mindennap" akkor szerintem lány :D
am elég ciki..
2010. márc. 11. 15:29
5/43 A kérdező kommentje:
lány vagyok...14 éves...
amúgy minden reggel meg este mosok fogat meg arcot
2010. márc. 11. 15:31
6/43 anonim válasza:
ja!
...bár én csak más naponta, (Karácsony, meg Húsvét másnapján fürdöm, meg ha esik az eső...)
2010. márc. 11. 15:32
7/43 anonim válasza:
Szentem nem gáz ha nem izzadsz annyira meg nem vagy büdös.
Am.olvastam valahol hogy nem mindig jo mindennap fürödni bárki bármit mond ez bizonyitott tény.
2010. márc. 11. 15:35
8/43 anonim válasza:
Vagy kamu kérdés, vagy a kérdező tényleg ennyire okos. Éppen az lenne a fontos, hogy a "p*nádat" is megmosd Te szerencsétlen, különben jön a hüvelygomba...gondolom a menzeszed alatt egyáltalán nem fürdesz.
Oké velem is volt olyan, hogy nem fürödtem egy este, pl. ha egész nap otthon voltam, vagy beteg voltam és képtelen voltam kikelni az ágyból. De az más...utána általában még este előtt megfürödtem következő nap. De hogy minden második nap fürödj csak?! Pláne, hogy suliba jársz...szerintem nem okés.
2010. márc. 11. 15:36
9/43 anonim válasza:
ááá xD Én nem mindennap fürdök teljesen, de a "p..nát" a popsit és hónaljat megmosom xD
2010. márc. 11. 15:37
10/43 anonim válasza:
Igen igaz! Nem hanyagolhatod el magad ennyire. Szükséges, sőt fontos hogy tisztán tartsd magad. Főleg odalent. Ha ennyire lusta vagy a fürdéshez, akkor legalább esténként az alfeledet most meg. Azért legalább este minden ruhát leveszel magadról, úgy bújsz ágyba? Leginkább a fehérneműdre gondolok. Azt csak nem hordod 2 napig ugye? Ne legyél buta! Egyébként csak lustaságról van szó? Anyukád nem szól ezért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!