Nagyon ciki ha csak két naponta fürdök?
Figyelt kérdés
és a pi*át se mosom mindennap.2010. márc. 11. 15:17
22/43 anonim válasza:
:) Valóban nem fog eltetvesedni, de a személyes higiénia fontos ha emberek között ül minden nap! Ez pedig minimum annyi, hogy megfürdik minden este! De ezek szerint ez nem mindenkinek fontos,sajnos!
23/43 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kell így lehurrogni szegény lányt.Fogat mos reggel-este, rendesen cseréli a fehérneműit, az arca is midneig tiszta, és gondolom ha tesi órája volt suliban vagy edzés avgy hasonló, akkor zuhanyzik.Én nem tartom igénytelennek.
24/43 anonim válasza:
Hát nem tudom Béjbe, hogy hogy akarsz magadnak pasit, mert az biztos, hogy igy nincs, és ha igy haladsz akkor nem is lesz!
Akárki akármit mond, az akkor is érzik az emberen ha csak egy napig is nincs megfürödve!
25/43 anonim válasza:
Hát szem egy csomó pasi is így van :P
26/43 anonim válasza:
Jézus de buták vagytok!
Ha valaki 2 napig nem fürdik, nem lesz se büdös, se tetves, se hüvelygombás.
Én sem fürdök mindig mindennap. És semmi bajom nincs, mégcsak büdös sem vagyok.
Fogat mosni alap dolog és arcot, hónaljat!
Sőt, azok az emberek betegszenek meg, akik naponta 2 szer is fürdenek. A bőrnek megszűnik a védekezőrétege az állandó msás miatt és hüvelygyulladás is kialakulhat az illatosított tusfürdők miatt!
Kérdező: semmi bajod nem lesz, de azért második nap után mindenképp fürödj, zuhanyozz, és mensi alatt minden nap.
27/43 A kérdező kommentje:
elárulom hogy van pasim és még egyszer sem mondta hogy büdi lennék...
2010. márc. 11. 20:58
28/43 A kérdező kommentje:
de azért köszike mindenkinek a válaszát:)
2010. márc. 11. 20:59
29/43 anonim válasza:
De a puncid iszonyúan beizzad, befülled...Minden nap meg kellene legalább azt mosni!
30/43 anonim válasza:
Szerintem nem az a buta aki minden nap fürdik már ne is haragudj okoskodó válaszoló. Ha neked jobban tetszik az, hogy büdös az alvéged, hát egészségedre. Ja, hogy te nem érzed? Szívesen odanyomnám a fejed! Vagy talán te nem jársz wc-re? Maga a gondolat is visszataszító, hogy levetkőzök, és csak úgy felveszem a tiszta pizsamát, vagy úgy bújok össze a párommal hogy nem fürödtem le! Nem szeretem az igénytelen embereket, akik még meg is magyarázzák a hülyeségüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!