Persze hogy ciki! A baj, hogy ez csak rosszabb lesz.
Es nehogy azt gondold, hogy mert nem mondjak a szemedbe, nem erzik rajtad az aporodott szagodat. Igenis megerzik!
Szerintem furodj, viz, szappan, viz es mar kesz is vagy. Nem tart sokaig. Es eleg egy olcsobb szappan, vagy tusfurdo is. Nem ezen mulik, hanem a rendszeressegen az apoltsag! Ugyhogy gaz, es igenytelen vagy.
2010. márc. 11. 15:41
12/43 anonim válasza:
Sajnos én ismerek olyan embereket is akik hetente egyszer fürdenek... Felfoghatatlan!
2010. márc. 11. 15:42
13/43 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. két nap alatt még nem leszel annyira koszos h bűzlenél, vagy ilyesmi. gondolom menstruáció alatt azért megmosod naponta.
viszont a kifejezésmódodon van még csiszolnivaló. Nem baj, még fiatal vagy.
2010. márc. 11. 15:43
14/43 anonim válasza:
Ne írjatok már neki olyan hülyeségeket, hogy nem baj. Még fiatal, befolyásolható. Igen is baj! Legyél magadra igényes, és minden nap fürödj meg. Tudod az ilyen húzással azt éred el, hogy a társaid megérzik a szagodat, ami igenis van, és nem fognak veled barátkozni. Hidd el én sem szerettem büdös és igénytelen emberekkel lenni!
2010. márc. 11. 15:48
15/43 A kérdező kommentje:
menszesz alatt mindennap fürdök...és fehérneműt is reggel meg este váltok
2010. márc. 11. 15:50
16/43 anonim válasza:
persze hogy
nálunk egy lány is csak két naponta fürdik,de olyan budos,hogy pfuj -.-"
2010. márc. 11. 16:18
17/43 anonim válasza:
Szerintem fürödjél..én nekem ha nincs kedvem,akkor egynaponta fürdök..xd
2010. márc. 11. 17:21
18/43 anonim válasza:
az igénytelenség relatív. régebben a kérdező mániákus tisztálkodónak számított volna. ma meg egy csövesnek nézik.
szóval. ha büdös vagy, mosakodj meg. ha nem, maradj így. de nem hiszem hogy ezt magyaráznom kéne...
2010. márc. 11. 17:32
19/43 anonim válasza:
Utolsó! Miért kéne megvárni azt, míg valaki büdös lesz? Amíg érződik a szaga? Ez hülyeség. Nem azért kell fürödni hogy ne legyél büdös másoknak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!