Miért ciki, ha az ember naponta viszi sétálni a
babáját?
Figyelt kérdés
Minden nap kimegyünk 4,5 hónapos gyerkőcömmel, ha az idő is engedi.Az anyukák, akik egyedül mennek hazafelé a boltból, postáról mindig megjegyzéseket tesznek.(Már megint tolod azt a szegény gyereket?Mi van?Megint km hiányod van?Meg hasonlók.)Főleg egy olyan anyuka szólogat be, aki mindig panaszkodik, hogy nem bír a gyerekkel, nem alszanak egész éjszaka.
Nem vagyok kötekedő fajta, így soha nem szóltam vissza semmi rosszat.Nem is jut eszembe semmi frappáns.Most kezd nálam betelni a pohár.Tegnap már az utcára sem toltam ki, csak itt az udvaron voltunk.
Könnyebb lenne az életed,ha nem foglalkoznál ilyen idióta emberekkel.Nem kell figyelembe venni mások véleményét,akkor és azt csinálsz,amit akarsz.
2010. jan. 21. 12:56
3/24 anonim válasza:
Ne törödj senkivel, te csinálod jól, hogy viszed mindig sétálni, a friss levegőtől jobban alszik legalább. Én is viszem mindennap sétálni, csak akkor nem ha nagyon rossz idő van. Aki beszól neked, az biztos lusta mindennap elvinni sétálni a babáját.
2010. jan. 21. 12:58
4/24 anonim válasza:
Irigyek rád és azért. Annak idején nekik biztos nem volt kedvük naponta kimenni, és most lelkiismeret furdalásuk van.
2010. jan. 21. 12:58
5/24 anonim válasza:
Szüksége van levegőre,és ha tehetd miért az udvaron keringőznél vel.Inkább irigykednek a többiek,hogy te meg tudod tenni,hogy sétálj a gyerekeddel.Az egész szervezés kérdése,és az sem mellékes,hogy van aki egész nap mos,főz,takarit csak a gyerekkel nem ér rá foglalkozni pl.sétálni.Mi a közelben lévő vasútállomásra járunk mindenap vonatot nézni,mert ő azt szereti.Ne foglalkozz a többi beszükülttel!
2010. jan. 21. 12:59
6/24 anonim válasza:
Én is minden nap kinn vagyok a lányommal a levegőn.Anyukám minden nap megkérdezi, hogy voltam sétálni? Szerinte egy gyereknek kell, hogy a levegőn legyen és ezt én is pártolom.Az én babám annyira hozzá van szokva a napi sétának, hogy ha az idő miatt nem tudunk kimenni egész délután nem lehet vele bírni. Már 3,5 hónapos és talán ha 10-szer nem mentem vele mióta megszületett.Hozzá kell tennem, hogy már csak egyszer kell fel éjszaka és ehhez az is hozzá járulhatott, hogy a jó levegőn tartózkodik.Különben meg az a hölgy aki panaszkodik,próbálja csak ki a babával a sétát,meglátja változnak a srácok.
+_Rajtam is sokan meg
2010. jan. 21. 13:01
7/24 anonim válasza:
Vidd nyugodtan, és ha beszólogatnak, nyugodtan mondd nekik, hogy a tied legalább alszik éjszaka, ennyit megér neked, hogy km-eket gyalogolj vele:)Annak a picurnak télen is szüksége van levegőre, nemcsak ha jó az idő. Akinek meg nem tetszik, az tehet neked egy szívességet. Nagyon egészséges, amit csinálsz. Jó babázást.
2010. jan. 21. 13:02
8/24 anonim válasza:
+ Rajtam is sokan meglepődnek, hogy mindig viszem a lányomat,mert: jajj szegény! Engem nem érdekel.Te csinálod jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi csináljuk jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden jót nektek
2010. jan. 21. 13:06
9/24 anonim válasza:
Engem meg állandóan azért cseszeget az anyósom és a párom, ha nem viszem le minden nap a babát!!!! SŐT! Egy nap kétszer is leviszi a drága anyós ha itt van, mert kell neki a levegő! (Jó szmogos, autófüstös.) Debrecenben lakunk.
2010. jan. 21. 13:08
10/24 anonim válasza:
Nálunk meg éppen azt nézik ki aki nem megy ki társasházban lakunk kicsi városban mindenki ismeri a másikat és ha már mondjuk 2 napja nem láttak megkérdik a férjemet betegek vagyunk e hogy nem megyünk ki.Én sem szívesen megyek ki ebben az időben de kell a napi x idejű levegőzés.Kislányom beteg volt a héten de mindennap kimentünk ha egy fél órára akkor is csak ha lázas és tényleg nagyon gáz idő van akkor nem viszem ki vagy csak az erkélyre egy 5 percre.Hagyd a csudába a beszólogatót!!Ha felébredt megint megyünk szánkózni!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!