Miért ciki, ha az ember naponta viszi sétálni a babáját?
Minden nap kimegyünk 4,5 hónapos gyerkőcömmel, ha az idő is engedi.Az anyukák, akik egyedül mennek hazafelé a boltból, postáról mindig megjegyzéseket tesznek.(Már megint tolod azt a szegény gyereket?Mi van?Megint km hiányod van?Meg hasonlók.)Főleg egy olyan anyuka szólogat be, aki mindig panaszkodik, hogy nem bír a gyerekkel, nem alszanak egész éjszaka.
Nem vagyok kötekedő fajta, így soha nem szóltam vissza semmi rosszat.Nem is jut eszembe semmi frappáns.Most kezd nálam betelni a pohár.Tegnap már az utcára sem toltam ki, csak itt az udvaron voltunk.
Tényleg ennyire gáz, hogy mi naponta levegőzünk?
Köszönöm a jó tippeket!
Az maratonos nagyon tetszett:)
Igen, falun élünk, és ismerem a beszólogatós anyukákat.
Amúgy szerintem kell nekem is a séta, hogy lemozogjam a plusz kilókat.Sajnos tornázni még nincs időm.
Szia!
Te csinalod jol!En ugyanigy csinalom.
Van h naponta 3-4 km-ert is megyunk.Egyreszt jot tesz a gyereknek a friss levego masreszt a plusz kiloimnak is jot tesz a seta meg persze a fejemet is kiszelloztetem ilyenkor.
En meg epp azt nem ertem meg aki nem viszi ki a gyereket.
Ok lehetnek okok pl:
Egy anyuka itt irt errol egyik nap akinek harmasikrei vannak.Megertem szegenyt,lift nelkuli lakas,nincs segitsege.
Vagy akinek minden setanal ordit a gyereke.
Vagy akinek meg pici a babaja.
Vagy eppen beteg.
De ha egyik se all fent akkor nem igazan ertem az illetot.
Amugy nem veletlenul nem alszik ennek az anyukanak a gyereke.A babanak is ki kell faradni a estere h tudjon jot aludni.
En a helyedbe amugy kozolnem vele h semmi koze sincs hozza.
Nagyon jo csinalod!
Udv:
egy szinten km hianyos 6,5 honapos kisfiu anyukaja
Na, akkor nem vagyok egyedül a sétálgatással.Ma is alig várom, hogy mehessünk.
Hát igen, ha nekem hármas ikreim lennének én sem tudnák kimenni.Nem irigylem szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!