Nagyon ciki ha csak két naponta fürdök?
Csak hogy tudjátok, mamámék nemrég vizsgáltatták be a vizet. Akik bevizsgálták mondták, hogy a víz egyáltalán nem tiszta. Azthiszem kiöntöttek vizet pohárba, beleraktak valamit, ami előhozta a sok sz@rt a vízből, ami amúgy nem látható...hát gusztustalan, ami a vízben van. Gyógyszermaradványok meg egyebek...sz@r is.
Ja és 4 ásványvízfajtát is megvizsgáltak és...ugyanazt a koszos csapvizet issza mindenki...
Ennyit a tiszta vízről. Az pedig régen bizonyított tény, hogy egyáltalán nem baj, ha az ember mondjuk csak 2 naponta fürdik. Pont a koszos víz miatt, meg tényleg eltűnik a természetes védekezőrendszer és minden, ami kell a bőrnek, teljesen eltűnik, mert agyonsikáljátok magatokat.
A túlzott tisztálkodás egészségtelen és természetellenes, úgyhogy nem a kérdezőnek lesz baja, hanem Nektek.
23/L
és azt tudtad, hogy a budapesti (és belgrádi) szakaszon a legszennyezettebb a Duna..? :)
szóval nehogy azt hidd hogy most nálunk koszos a víz, nálatok meg kristálytiszta
Hát nehogy már a 40-es évekhez kelljen hasonlítani a mostani fürdési szokásokat...Nem azért nem fürödtek, mert nem volt kedvük, hanem mert nem tehették meg! Ennyi erővel fürödj évente kétszer, mint a középkorban!
Mellesleg a napi fürdés szerintem elengedhetetlen...Én csak akkor tudok belebújni a pizsamámba (és az ágyba se fekszem be utcai ruhában / fürdés nélkül) ha már lezuhanyoztam. Undorító...Gondolkozzatok már egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!