Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon ciki ha csak két...

Nagyon ciki ha csak két naponta fürdök?

Figyelt kérdés
és a pi*át se mosom mindennap.
2010. márc. 11. 15:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
53%
Orvos is mondta már hogy nem egészséges minden nap fürödni egyáltalán. Kétnaponta teljesen rendben van.
2010. márc. 11. 22:51
 32/43 anonim ***** válasza:
54%

Csak hogy tudjátok, mamámék nemrég vizsgáltatták be a vizet. Akik bevizsgálták mondták, hogy a víz egyáltalán nem tiszta. Azthiszem kiöntöttek vizet pohárba, beleraktak valamit, ami előhozta a sok sz@rt a vízből, ami amúgy nem látható...hát gusztustalan, ami a vízben van. Gyógyszermaradványok meg egyebek...sz@r is.

Ja és 4 ásványvízfajtát is megvizsgáltak és...ugyanazt a koszos csapvizet issza mindenki...

Ennyit a tiszta vízről. Az pedig régen bizonyított tény, hogy egyáltalán nem baj, ha az ember mondjuk csak 2 naponta fürdik. Pont a koszos víz miatt, meg tényleg eltűnik a természetes védekezőrendszer és minden, ami kell a bőrnek, teljesen eltűnik, mert agyonsikáljátok magatokat.

A túlzott tisztálkodás egészségtelen és természetellenes, úgyhogy nem a kérdezőnek lesz baja, hanem Nektek.

23/L

2010. márc. 12. 08:23
 33/43 anonim ***** válasza:
64%
Az hogy vidéken rossz a víz minősége az egy dolog. Szerintem az senkit nem érdekel. Nálunk ilyen probléma nincs, úgyhogy max. neked lesz bajod a napi fürdéstől másnak nem.
2010. márc. 12. 08:56
 34/43 anonim ***** válasza:

és azt tudtad, hogy a budapesti (és belgrádi) szakaszon a legszennyezettebb a Duna..? :)

szóval nehogy azt hidd hogy most nálunk koszos a víz, nálatok meg kristálytiszta

2010. márc. 12. 09:12
 35/43 anonim ***** válasza:
77%
Nálam semmi nem jöhet szóba kifogásként, amiért elmaradhatna az esti fürdés. Tudod nekem a bőr lesülne a pofámról ha koszosan, büdösen kéne a párom mellé bújnom az ágyba, de ez egyébként is egy alap számomra. Jó indokokat mindig lehet gyártani, én mindent megértek, csak nem érdekel.
2010. márc. 12. 09:25
 36/43 anonim ***** válasza:
a lényeg: Az, hogy az alábbi helyeket a testen meg kell mosni mindennap: Popsi, Kuki/punci, hónalj, lábacska(lábfej, ujjak, talp)=)a fogmosás meg sztem ku.vára nem ide tartozik.
2010. márc. 12. 15:37
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Ezen szerintem kár is vitatkozni, úgysem jutunk dűlőre! Nem minden ember egyforma. Valaki jobban izzad, valaki kevésbé. Valaki napjában 3-szor kakál, valaki hetente 2-szer. Szerintem sem akkora bűn, ha valaki 2 naponta fürdik! Emberek, gondolkodjatok el azon, hogy nagyszüleitek is naponta fürödtek vajon? Ők is büdösek, igénytelenek voltak akkor? Ez inkább a mai kor szokása „divatja" nekünk pedig nem szabad megrökönyödnünk, ha valaki eltér ettől a szokástól... Szerintem ENNYI!!!
2010. márc. 12. 16:13
 38/43 anonim ***** válasza:
47%

Hát nehogy már a 40-es évekhez kelljen hasonlítani a mostani fürdési szokásokat...Nem azért nem fürödtek, mert nem volt kedvük, hanem mert nem tehették meg! Ennyi erővel fürödj évente kétszer, mint a középkorban!

Mellesleg a napi fürdés szerintem elengedhetetlen...Én csak akkor tudok belebújni a pizsamámba (és az ágyba se fekszem be utcai ruhában / fürdés nélkül) ha már lezuhanyoztam. Undorító...Gondolkozzatok már egy kicsit.

2010. márc. 12. 18:38
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell emlegetni a régi idők szokásait? ELMÚLTAK!!! Változnak az idők. Ha te ilyen címen nem mosakodsz minden nap, mert ők így tették anno, akkor nem vagy túl igényes magadra! Gusztustalan belegondolni is, hogy így fekszel le. Ráadásul minden másnap. Pfúújjjj
2010. márc. 12. 20:12
 40/43 anonim ***** válasza:
51%
Én is csak kétnaponta szoktam zuhanyozni. És egyáltalán nem vagyok büdös. Én lusta vagyok naponta fürödni,feleslegesnek is tartom. De természetesen naponta váltok alsóneműt és menzesz alatt naponta fürdök. 24/L
2010. márc. 13. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!