Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan hajápolási...

Létezik olyan hajápolási termék amitől nem ragad a haj?

Figyelt kérdés
Nem szeretem frissen megmosva a hajam , mert a vége olyan sprőd - legalábbis a felső réteg. Ha valamit teszek rá attól meg olyan tapadós, ragacsos lesz. Amikor egy két napos az már jó...létezik valamilyen termék, márka amit rá lehet rakni? Vagy olyan sampon ami egy kicsit "visszazsírozza" a hajat? Hosszú a hajam de nem is szeretem emiatt kiengedni. Húgom említett olajat, de attól félek, hogy túl zsíros hatású lesz...

2015. febr. 27. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem lesz zsíros, hajvégápoló olaj, 1 cseppet szétdörzsölsz a tenyeredben és a picit olajos ujjaiddal át"fésülöd" a hajad.

bármilyen hajvégápoló olajat kipróbálhatsz, vagy ha természetesebb összetevők híve vagy, akkor a jojobaolaj, vagy a kókuszolaj (ez a legolcsóbb) is megteszi. a titka az alapos eloszlatás és a mérsékletesség.

2015. febr. 27. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
ja és a tövére nem szabad tenni, csak úgy a felétől lefelé.
2015. febr. 27. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is tudni kell hogy sampont csak fejbőrre szabad kenni, ne mosd át vele az egész hajad, csak a hajtöveid mert kiszárítja a hajvégeket. Hajvégekre balzsam vagy pakolás kerüljön.

Mondjuk én még ragacsos hajápolókkal nem találkoztam... hajolajtól jó puha, szép lesz a haj, nem zsíros, és nem tapad. Én argán olajat használok bioboltból, max 3 csepp kell a hajra belőle.

2015. febr. 27. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!