Melyik a legjobb hajápolási termék a hajamra?
Most megyek fodrászhoz levágatni a töredezett részeket.Tudtok-e írni valami hajpakolást lehet ez házi vagy bolti, amivel meg tudom akadályozni hogy hajam ne törjön ezentúl. Nem vasalom.
Viszonylag hosszú szőkésbarnás hajról van szó.
Köszii.:)
Sokféle balzsamot, pakolást próbáltam már. Volt köztük bolti, házi, mindenféle. Szerintem a házi pakolások jobbak.
Az én kedvenc hajpakolásomhoz olívaolaj, ricinusolaj és méz kell. Ha száraz a hajad, egy tojássárgája is mehet. Fele-fele arányba keverj el olíva és ricinusolajat és kb. 1 evőkanályni mézet keverj bele, ha gondolod a tojássárgáját is belekeverheted, ez száraz hajra jó. Felviszed a masszát a száraz hajadra és legalább 1 órán keresztül rajtahagyod. Folpackkal 'becsomagolod' a hajad, majd egy törölközőt tekersz rá. Min. 1 órán át hagyd a hajadon, de lehet 2-3 órán át is. Utána alaposan moss hajat samponnal.
Bolti pakolások közül nekem a kallos placentás pakolás vált be. Tök jó puha, selymes lesz tőle a haj és elég olcsó. Ha jól emlékszem 400Ft körül van. Fodrászkellékesben, eurós boltokban, kisebb illatszerekben lehet kapni.
De vigyázz, ne vidd túlzásba a hajpakolás használatát, mert elnehezíti a hajat, plussz túl sok tápláló anyagot nem tud magába szívni a haj.
Egyébként ajánlok még egy jó minőségű hajvégápolót, nekem mióta használok hajvégápolót kevésbé töredezik a hajam. :D
Nekem a balea repair antispliss szérum vált be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!