Tudtok mondani egy természetes összetevőjű hajbalzsamot, amit kifejezetten unisexnek vagy férfiaknak való?
és schwarzkopf kondicionálót használok. szerintem nyugodtan használhatsz nőit is, mert azok sokkal jobbak mint amiket férfiaknak készítenek. szerintem nem gáz.
de ha semmiképpen sem olyat akarsz, akkor dm-ben, rossmann-ban is lehet kapni gyógynövényes balzsamokat.
én is "női" balzsamot használok, de ettől szép a hajam akinek nem tetszik azt elszoktam küldeni a ......-ba
De amúgy senki sem szól érte.
És inkább hajtípus szerint van csoportosítva, mint nemek szerint
Lush a legjobb natur.
Budapesten Váci útcában, Alleban is van üzletük,
Háromfélét is tudok. Mindhárom természetes összetevőkből készül és uniszex.
Egyik sem kapható boltban. A kisker forgalomban kapható hasonló termékek hatóanyag-tartalmát ugyanis jogszabályban maximalizálták, nehogy valakinek baja legyen abból, hogy nem neki valót vesz le a polcról.
Ennek a háromnak nem a víz a legfőbb összetevője, hanem egy világszabadalommal védett gyógynövény-kivonat. Közvetlenül a gyártótól lehet megvenni őket. Mindhármat a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával forgalmazza a gyártó. Az érték/ár arányuk hihetetlenül jó. Visszavásárlási garancia, cseregarancia és személyre szabott tanácsadás jár hozzájuk.
További részletekért küldj üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!