Milyen hajápolási termék jött be nektek a fodrászkellékesből?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem most ott fogok bevásárolni a hajamra, de nem tudom milyen termékekkel találkozhatok és melyik a jó. Száraz végű, göndör hajam van, amit folyton vasalok és töredezésre is hajlamos. Nem festem.2014. aug. 25. 09:46
1/4 anonim válasza:
A száraz és töredező hajra kétfélét javaslok: hajolaj illetve valamilyen hajpakolás/hajvégápolók. Hajpakolásból én Schwartzkopffot használok(DM-be akciós! 1700 körül van) hajolajból pedig wella professionals oil reflectionst(2500-3000 körül mozog) De biztos a fodrászkellékesben is tudnak neked ajánlani ami árban és minőségben is megfelel neked!
2/4 anonim válasza:
Én tigi termékeket használok, nekem nagyon bevált, és a nagy kiszerelés anyagilag is nagyon megéri.
Olyan termékeket keress, amik erősen igénybevett hajra valók. Sampon, balzsam, hajvégápoló, esetleg hővédő kellhet. Ne ijedj meg, lehet, hogy a végösszeg nem lesz kevés, de a professzionális termékekből kevesebbet kell használni, így tovább tartanak, és végül olcsóbban fogsz kijönni, mint egy drogériás termékkel.
Csak az én példám: 750ml sampon és balzsam 8000 ft volt, és 15 hónapig volt elég heti 2 hajmosással. Havi 500 ft-ra jött ki.
3/4 anonim válasza:
Én a mézes sampont meg balzsamot szeretem, azt hiszem, az 1 literes olyan ezer forint körül van. Sokáig elég, jó az illata és nagyon szép selymes lesz tőle a hajam. Újabban a Kallos Latte hajpakolását használom balzsam helyett, és valami szuper! Négyszáz forint körül van az ára, és olyan selymes tőle a hajam, mint még soha. :)
4/4 anonim válasza:
én argánolajat vettem ott és nekem nagyon bejött, máskor is veszek még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!