Van-e olyan hajápolási termék ami szárítaná a hajam?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nagyon izzadós vagyok,ezért sűrűn kell hajat mosnom.Lassan már minden nap kell,ezen szeretnék változtatni.Köszönöm annak aki ír nekem.2010. jan. 7. 10:56
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs. A kisfiam is ilyen izzadós, főleg a feje izzad, ezért mi is megmossuk a haját minden nap. Attól, hogy a hajad szárazabb lesz, attól még a fejbőröd izzadni fog ugyanúgy.
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen bajban vagyok. Semmi nem használ.:(
Bár most vettem Médea nevű sampont, az első hetekben majdnem kidobtam, még rosszabb lett tőle a helyzet. Este megmostam, másnap délelőttre úgy nézett ki a fejem, mintha nem csináltam volna semmit. De! Úgy vettem észre, hogy most már nem kettő, hanem három napot bírok ki hajmosás nélkül. Szóval (csak halkan merem mondani), talán használ valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!