Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti nézitek, hogy milyen...

Ti nézitek, hogy milyen összetevőkből állnak a hajápolási termékeitek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 5. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen
2013. aug. 5. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
igen 18/L
2013. aug. 5. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is megnézem.

23/L

2013. aug. 5. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Megnézem, de azon túl nem foglalkozok vele. Szóval nincs olyan, hogy most egy összetevő miatt nem veszek meg egy sampont. Szulfátmentes sampont használok általában, de abból már megvan az az egy sampon, ami tökéletesen bevált, évek óta azt veszem. Balzsamból és kifésülő sprayből szintén megtaláltam az "igazit". Szérumból és szulfátos samponból szoktam csak mindig másfajtát venni, de ott meg nem nagyon van mit nézni. Mindig azt használom, ami érezhetően jót tesz a hajamnak. Régen állandóan próbálgattam újabb és újabb szilikon-, szulfát-, parabén- meg mindenmentes termékeket, de egyáltalán nem tettek jót a hajamnak. A samponok jobban ártottak neki, mint egy átlag sampon.
2013. aug. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!