11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) Mindenkinek adom a zoldkezet! nekem eleg kicsi a koromagyam es dagi a kezem, tehat egy egyszeru, termeszetes, vagy ovalisabb formaju kozeprovid koromagyhosszabitos epitett korom jobban all, mint a sajatom, a masik az hogy a legminosegibb lakkokat hasznalom es estere ledobja a kormom, ami nem csoda mert ragcsalom is. A ferjemnek jobban tetszik a sajat kormom ,ha szepen ki van maikurozve es kifestve. Csak nehez raszannom magam, kiszoritanom azt a 2 orat amig elkszul. :) nekem minden tetszik, attol fugg kin, milyen sajat korme, stilusa, hova... a lenyeg, h apolt legyenes osszhangban azzal aki viseli!
2014. nov. 25. 15:51
12/13 anonim válasza:
Én is körmös vagyok, és minden műkörmös ismerős azt mondja, hogy a vendégek több, mint fele átváltott a gel lakkra, a műköröm helyett. Tény, hogy vannak komoly előnyei a gel lakknak, olcsóbb, könnyebben kezelhető. Kérdező! A leírásod alapján neked is inkább ezt a megoldást ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!