Ciki, ha nagyon kevés hajam van?
Derék alá érő nagyon vékonyszálú természetes szalmaszőke hajam van. Enyhén hullámos, de egyenesre szárítom.
Mindig is zavart, hogy alig van hajam, kb a fele egy átlagemberének, és semmit nem tudok ellene tenni.
Mosás után olyan, mint a pókháló.
20l
Nem ciki ugyan mar,erol nem tehetsz neked ilyen a hajad es kesz.
De ajanlani tudom neked hogy dusito sampomt hasznalj,es ha lehet ne vasald uguanis az joban lelapositja jobban latszik hogy ritka a hajad... inkabb gondorisd hullamosisd:)
Nem ciki, ha kihozod belőle a maxot. Ha már kevés, legalább legyen tartása. Plusz ne legyen töredezett.
Ha azt szeretnéd, hogy ne lapuljon a fejedre, dúsabbnak hasson, akkor a dúsító sampon mellet az a javaslatom, hogy fejjel lefelé szárítsd meg a hajtövedet diffúzorral, és csak utána szárítsd egyenesre a hosszát. Hajhabot vagy lakkot is használhatsz, hogy tartósabb legyen az eredmény. Ez meg fogja emelni a töveit :) Bár igaz, több nem lesz, de azért az is valami. Plusz a tépett fazont nagyon nem javaslom, viszont egy lépcsőzetes fazon előnyös lehet. Persze nem olyan, hogy a felső réteg a füledig ér, hanem kb. a válladtól, vagy lapockádtól kezdve. Akár egyenesen, akár v vagy félkör alakban. Persze ha egy hosszra vágva szeretnéd hordani, az is tökéletes, de ha valami fazont szeretnél neki, én ezt javaslom :)
Remélem sikerült írnom valami hasznosat. Nekem is szőke, enyhén hullámos, kevés, vékony szálú hajam van, szóval tudom miről beszélsz. Nekem is volt derékig érő hajam, igaz, most rövid és festem, de azért tudom milyen vele..
20/L
Köszi a részletes javaslatot :)
Nagyon szép és puha, nincs eltöredezve, nem szálkás. Enyhén lépcsőzetes, az első tincs az állam alá ér, aztán vállig, és így tovább.
Szoktam fejjel lefelé szárítani a tövét, aztán a hosszát egyenesre.
Most vettem hajvitamint, hátha segít valamit.
Hát nem az, kereszt anyumnak is kevés haja van és ő váll alá érőt csináltatott de fokozatosat :) szerintem kipróbálhatod :D
Nekem pont ennek az ellenkezője mert rengeteg hajam van komolyan, és utálom, szerintem ha egy afro haja kivasalnának meg az enyémet nekem több lenne...utálom és megritkítás után 2-3 nap után így néz ki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!