Ciki ha szőrős a feneked, a melled, a hasad a hátad?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy csak én vagyok így :( a fenekem is leborotváltam már, de én éreztem utána is, és szerintem a barátom is érezte :/ akkor a hasam is szőrős és a derekam táján is..+ a mellem is, mit tegyek? Zavar, és a fenekem a legjobban:(2014. nov. 19. 18:23
1/8 anonim válasza:
Ha sötét látható szőrről van szó akkor az nem normális egy nőn. Menj orvoshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
és ha elmegyek orvoshoz, akkor az mit fog csinálni? :P
2014. nov. 19. 18:27
3/8 anonim válasza:
Vérvétel, hasi UH (a veséket, a méhet és a petefészkeket nézi). Menj el, mert van rá megoldás.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szépen ! :)
2014. nov. 19. 18:39
6/8 anonim válasza:
Nekem a fenekem kivételével a többin szőke pihe van, és egyáltalán nem érzem cikinek. A párom sem panaszkodott rá, és más sem tett rá megjegyzést még.
Ha a tiéd sötét színű, és zavar téged, távolítsd el. Ha kórosan soknak, erősnek és sötétnek érzed, menj el vele hormonvizsgálatra.
7/8 anonim válasza:
Nekem is szőrös szinte az egész testem és a vizsgálat semmit sem állapított meg.Ilyen alkat vagyok,ezt örököltem.
Tegnap például a teljes hátamat borotváltam le.
8/8 anonim válasza:
Az attól függ milyen kaliberű a szőr...olyan erős mint mondjuk a lábszáradon? Vagy csak pihék, amik kicsit erősebb színűek? Vagy ck egy ket szal van ami erosebb? Mert akkor nincs gond, viszont a borotvat nem ajanlanam...gyantaztass inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!