Mennyire valószínű, hogy akkora melled lesz, mint anyukádnak?
Figyelt kérdés
Vagy hány éves korig nôhet?15 éves vagyok,75B-s a mellem,hozzáteszem elég késôn érô típus agyok.Anyukámnak 85C a mérete.2013. ápr. 4. 17:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem még nőhet a melled. Mondjuk az enyém kisebb, mnit anyáé. De ezt már én is hallottam hogy kb akkora lesz mint valakinek az anyjáé.
2/10 anonim válasza:
nem biztos, hogy akkora lesz, lehet kisebb is és nagyobb is ('hálisten a feleségem messze lemarad anyukája méretétől :))
3/10 anonim válasza:
nővéremnek 75D/DD-s melle van nekem 70D-s. anyának kb akkora volt mint nekem.
4/10 anonim válasza:
A B-s mell egyáltalán nem kicsi, főleg ha vékony testalkatú vagy.
5/10 anonim válasza:
Az nem törvényszerű,h akkorák lesznek a melleid, mint anyudé, attól is függ, h milyen géneket örököltél.Az én anyukám mérete 70 B, az enyém pedig 80 B és teszem hozzá, kb 10 cm-vel alacsonyabb vagyok anyutól (sajnos),de így nagyobb a hatás. Persze azt is vedd figyelembe, h anyukád szoptatott is. Sok esetben a nőknek egy gyermek után is 1-el nagyobbra kell cserélniük a melltartót. Szerintem a Te melled is nőhet még. Én is későn érő típus voltam, olyan 17-18 éves koromig nőttek.
6/10 anonim válasza:
az én méretem 80D,a nővéremé 95B,anyumé DD,szóval nem igazán van közte összefüggés
bár nálunk a súly sem sokat számít mert nővérem 20kilóval több mint én és kisebb a melle
7/10 anonim válasza:
akkor te már most boldog lehetsz kérdező, nálunk minden nőnek a családban hatalmas mellei vannak és erre jövök én a kis 75As mérettel 20 évesen szóval..... :D
8/10 mmano88 válasza:
Nekem akkora mint apámé.. :D Najó, nem, de rá hasonlítok alkatilag.
Nekem 70B anyumnak 75D.
24N
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyobb mint az anyáé, kb 1-2 kosármérettel, pedig ugyanúgy vékony testalkatúak vagyunk, szóval nem tudom. 21éves korig sztem minimum
10/10 anonim válasza:
szerintem nem minden esetben lesz anya-lányának ugyanakkora melle...én és anyum esetében eléggé különbözőek a méretek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!