Meg tudnád bocsátani ezt anyukádnak?
Anyum nagyon nemtörődöm az egészségével. Vérszegény, és nem szedi a gyógyszereit, nem jár felülvizsgálatra.
Gyógyszerallergiája van, ami rajtam is kijött és nem szólt, hogy a családban van ilyen.(úgy kellett rájönnöm hogy bevettem ezt a
gyógyszert,rosszul lettem és felhívtam ,erre ő közölte hogy, ja nekem is van,de nem gondoltam hogy ez fontos)
Régóta küszködök különböző tünetekkel,(hajhullás,fejfájás,hangulatingadozások,szívproblémák) amiről utólag kiderült ,
hogy neki is vannak csak nem szólt, mondván hogy ezekkel nem kell foglalkozni, és nekem sem kéne éljek vele.
Csúnyán leoltott hogy hipochonder vagyok ( a párom előtt) és csak beképzelek magamnak mindent,
és szerinte nem szabad gyógyszereket szedni akármi baj is van.
Most kiderült hogy autoimmun betegségem van ( Hashimoto),teljesen véletlenül mert elmentem egy teljes
vérvételre egy magánlaborba.Azt mondták hogy ez családi örökség és valószínűleg anyukámnak is ez van....(hisz mint utólag kiderült neki is ugyanazok
a tünetei vannak mint nekem)
Ha szólt volna sokkal előbb kiderült volna ez az egész, és nem kellett volna éveket csúszni a kezeléssel :(
Most már az értékeim az egekben vannak és nagyon rosszul vagyok..
Mivel ő ezeket nem tartja fontosnak, igen, meg tudnám bocsátani. Nem veled akart kiszúrni, egyszerűen említésre méltónak se gondolja ezeket.
Mondjuk én az első ilyen után alaposan kikérdeztem volna, mit nem mondott még el, hiszen feltételezhető, hogy ha a gyógyszerallergiát nem tartja fontosnak, akkor mást se..
a gyógyszerallergia nem örökölhető!
a Hashimoto sem, a hajlamot lehet örörkölni, de nem magát a betegséget. Anyukád volt kivizsgáláson vagy az azonos tünetek alapján mondod, hogy ő is Hashimoto-kórban szenved? Mert az is lehet ,hogy soha nem néztek nála hormonszinteket és nem is tud róla, hogy ezek a tünetek ebben a betegségben, lehet, hogy csak külön-külön élte meg őket. Egyébként az, hogy vérszegény és nem szedi a gyógyszereit megint csak annyiban érint Téged, hogy esetleg korábban lesz vége az életének a hanyagsága miatt. Ezen nincs mit megbocsátani, felnőtt ember, vagy megérti, hogy szüksége van a vaspótlásra vagy nem. ha nem, erőszakkal nem tudod belediktálni.
Mikor labort néztek nála mondták hogy hagy vizsgálják ki jobban mert nagyon rossza az értékei, de ő elutasította...
Nem érdekel mit tesz magával, csak megoszthatta volna velem az infókat, mert engem érdekel a saját egészségem.
Azt nem tudom neki megbocsátani hogy évekig mondtam neki hogy ilyen tüneteim vannak,és nem mondta hogy neki is csak hümmögött hogy hipochonder vagyok.
most meg hogy kiderül megemlíti hogy neki is ugyanezek vannak..
Arra gondoltál már hogy valami oka is van ennek az elzárkózásnak?
Már én is ilyen vagyok mint anyukád.
Két teljes évet jártam szakvizsgálatról-szakvizsgálatra orvos kérésére, mert házidoki szerint autoimmunos tüneteim vannak, de mivel a vérképemben nem mutatható ki elváltozás, nem foglalkozik velem sehol senki.
Emésztési zavaraim, egész testet lefedő és folyamatosan növekvő ekcémám van, kiütést kapok a baromfihústól kezdve a bio tusfürdőkig! mindentől.
Ha este nehéz ételt eszek, gyomorgörcsöt kapok, amire vehetek be akármit, addig nem múlik el amíg nem hányatom meg magam.
Állandóan gyenge vagyok, egyre nehezebben koncentrálok bármire.
Jól hangzik, mi? :)
Olyan komoly bajom nincsen hogy kórházba be tudjon utalni a doki, a szakorvosok meg ugye jól lesz@rják: a bőrgyógyász közli hogy ekcéma, allergiavizsgálat felesleges.
A gasztron közlik hogy biztos valami ételallergia, figyeljem hogy mitől vagyok rosszul, és kerüljem!!!
Össze se tudom számolni hogy hányszor hallottam ezt, és már meguntam. Magánorvosra nincs pénzem, munkát nem kapok mert szarul nézek ki. A háziorvosom már szinte elbőgi magát, de nem tud mit csinálni.
Egy éve nem járok sehova, alig bírok mozdulni de nem érdekel már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!