Meg lehet ezt bocsátani egy anyukának, feleségnek?
Amikor a fiuk 1 éves lett, besokallt és lelépett pár napra. Aztán hazament hogy megbánta, adjon neki a férj még egy esélyt.
Ti mit gondoltok?
Attól függ mi volt az oka.
Elhanyagolta a férj, vagy szülés utáni depresszió állt fenn...Ez utóbbi elég súlyos dolog, így érthető a menekülés.
Meg attól is függ, mit csinált az alatt a pár nap alatt.
Mindenesetre azért az nagyon súlyos, amikor egy anya elhagyja az 1 éves gyerekét.
De bővebb információ hiányában én azt mondom, meg lehet bocsátani.
Hát én nem hiszem, hogy visszsfogadnám... A legnehezebb időszakban lépett le, most meg, mikor már minden egyszerűbb, visszajönne? Hát ne jöjjön!
(Kramer vs. Kramer...)
Én nőként mondom, hogy nem lehet megbocsátani. Ha később is besokall, akkor is fogja magát és lelép? A férj meg minden nap azon agyaljon, hogy mikor történik ez meg?
Kislányom 2,5 éves lesz januárban. Még ebben a korban is én vagyok az, aki a biztonságot adja, hiába szereti nagyon az apját, nemhogy 1 évesen.
megbocsátani mindig meglehet, de mielőtt megteszed olvasd végig ezt a történetet (bárkinek ajánlanám, és nem, nem vagyok részese, idegenként olvasom én is), a történet egy "anyukáról" szól (nem szívesen használom rá az "anyukát")
Állítólag besokallt, nem erre számított, ekkor fogta fel igazán hogy mekkora a felelősség és hogy sosem lesz olyan az élete mint korábban.
A férj nem igazán segített semmiben, azt az elvett vallja hogy a nő van otthon, minden házimunka és gyerekneveléssel kapcsolatos dolog az ő feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!