Meg lehet ezt bocsátani egy anyukának, feleségnek?
Amikor a fiuk 1 éves lett, besokallt és lelépett pár napra. Aztán hazament hogy megbánta, adjon neki a férj még egy esélyt.
Ti mit gondoltok?
Mégis hova ment?
Szerintem nem bocsátható meg, egy férfinak sem néznének el egy ilyet, miért kivételezzünk?
Attól készült ki, hogy minden problémával egyedül kellett megbirkóznia.
Egy barátnőjénél volt, nem csalta meg a férjét. 4 napot nem volt otthon.
Ne már... férfiaknak megbocsátható. A legtöbb hasonló kérdésnél legalábbis ezt mondják. "Jaj, neki ez nagyon új, szegény nem fogta fel."
Inkább örülnétek annak, hogy nektek nem tett be így a gyerekszülés/nevelés.
6-os vagyok.
Mindenkinél van olyan időszak, amikor minden összejön és besokall. De akkor én mindig arra gondolok, hogy én akartam, hogy ő legyen, nem ő akart megszületni. Soha nem tudnám itt hagyni, mondván besokalltam. Elég csak ránézni a kislányomra és örülök, hogy egészséges és nem azon agyalok, hogy milyen nehéz nekem.
Akkor emiatt meg kellene bocsátani. :D
Értem.
Két 4 év alatti gyerekem van, 25 éves vagyok.Én sem erre számítottam, tényleg nagyon nehéz!Főzni,mosni, takarítani,játszótérre menni,bevásárolni,pénzt beosztani... ... ...Még kimondani is sok!Az én férjem sem segít semmiben!Még a tányérját sem teszi a mosogatóba,ha alé teszem a kaját, puffog, ha megkérem tegye tisztába a babát.Megmondom őszintén nekem is eszembe jutott már, hogy most elég, elmegyek a francba.De ránézek a két kicsimre, és már el is múlik.Én akartam őket!!!Nélkülem nem tudnak létezni,sem egyedül enni,sem inni,sem tisztálkodni sem semmi.
Én elfogadtam, hogy a férjem ilyen típus,enyém a házimunka,a agyerekek stb....DE én sokszor megyek a barátnőmhöz beszélgetni, együtt vásárolunk,bohóckodunk,mint a tinik,mert ez kapcsol ki.
Tehát,mint anya,mint feleség mondom, ezt le kell tudni gyűrni, nyelni egy nagyot!Később sokkal több,és keményebb problémák lesznek(ahogy a tiniket elnézem),akkor mi lesz?
Unokatesóm egy hétre ment el egy nyáron mikor a férje szabin volt. Ő előző este szólt, hogy elmegy, mert elege van abból, hogy a férje nem csinál semmit. (1,5 és 3 évesek voltak a gyerekek). Nem elhagyta őket, mondta hogy elmegy a szüleihez, ne jöjjön utána a férje csak ha tényleg felfogja hogy miért ment el. Ez péntek este történt, másik hét szerdán ment le a férj a gyerekkel. Beletelt egy kis időben míg helyrejött a kapcsolatuk. Nem is azért hogy elment, hanem mert változtatniuk kellett. Egyébként a gyerek és az apa kapcsolatnak csak jót tett, hogy magába szállt az apa, máshogy nem tudta elérni unokatesóm, hogy kizökkenjenek a monotonitásból, hogy ő otthon van, napi 24 órában a gyerekkel törődik, az apa pedig munka után fáradt, a gyerekkel nem úgy törődik ahogy kellene, csak napi fél órát, vagy elmegy sörözni, ha pihenni akar. Szóval náluk bevált.
Nem tudom mi a helyzet itt pontosan, talán ebből a szempontból is meg kellene vizsgálni a helyzetet, és megkeresni a kiváltó okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!