nem szimplán divat mert már szinte minden nőnek van.
akinek esetleg nincs annak meg gél lakk :D
sztem már elmúlt h divatolásból csináltatják, inkább olyan mint a hajfestés, vkinek megtetszik mert szép vagy mert praktikus és csináltat.
divatnak inkább műkörmön belül az egyes formákat, színeket stb mondanám.
semmiképp se ciki sztem, csak akkor ha ízléstelen, vagy ronda.
Koszonom a vaalszokat, mindenkinek megy a zoldkez!
Kulonben en mukoromparti vagyok :) csak valahol olvastam, hogy a termeszetes korom sokkal elegansabb es mar csak az alacsonyabb retegek" viselik- eleg bunko cikk volt, ki is akadtam rajta, ezert szuletett a kerdes!
Az való igaz, hogy általában a hosszú, csicsás, hegyes borzalmakat valóban nem az értelmiségiek hordják, de akinek nincsenek szép körmei, vagy nincs ideje foglalkozni vele, annak nagyon jó egy szolid műköröm.
Nekem is van, ennek ellenére alig várom, hogy megszabaduljak tőle mert a sajátom szebb (volt - remélem, nem megy tönkre a műköröm alatt).
sztem aki írta a cikket az nem tájékozódott, épp hogy a felsőbb rétegek is viselik, sőt ott szinte mindenki aki a munkája során sok emberrel találkozik és jó benyomást akar tenni, pl. menedzser nők v felsővezetők nem igazán engedhetik meg maguknak h a kezük ne nézzen ki tökéletesen - arra meg nincs idejük h 2 naponta lakkozzák - ezért műkörmük van, persze egy szolidabb francia v ilyesmi.
én még nemnagyon láttam gazdagabb v jó pozícióban dolgozó nőt akinek ne lett volna műkörme, persze lehet h vannak, de mondom, aki megteheti inkább csináltat, mert egy csomó előnye van.
Akár divat, akár nem, nekem nincs. (csak hogy cáfoljam a "mindenkinek az van" felvetést) Sőt, gél lakkot sem használok, "sima" lakkal szoktam hetente megcsinálni.
Sőt, én többeket ismerek akiknek nincs műkörmük, és nem is lakkozzák.
(hogy ciki-e a műköröm, nem tudom, nem is érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!