Ciki a csatos póthaj? Ajánlanátok elvékonyodott, sérült hajra?
Figyelt kérdés
Nem tudom vegyek-e vagy sem, a saját hajam eléggé tönkrement, inkább dúsítani szeretném, nem hosszabbítani. Próbálom ápolni ahogy csak tudom, ezért félek hogy károsítaná a póthaj... vagy nem? Mit gondoltok?2014. okt. 17. 19:21
1/2 anonim válasza:
ha jól használod és jót veszel, nem látszik, úgy nem gáz (csak ha kilátszanak a csatok, de ha jól használod nem lesz ilyen)
ez nem is károsítja, hiszen olyan, mint ha csak csatokat raknál a hajadba
a saját hajadat attól még nyilván ugyanúgy ápolni kell, de ez segíthet a dúsításban
2/2 anonim válasza:
Ahhoz hogy berakd, a tincsek tövét kicsit tupírozni kell majd a végén kifésülni. Ha óvatosan csinálod akkor ebből nem lesz gond. De ezt csak alkalmakra szokták feltenni, mindennapos viseletre szerintem kicsit sok macera van vele. Persze bele lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!