Vágassam le az eltöredezett részt, vagy várjak, és a balzsamoktól és a többi szertől nőni és erősödni fog a hajam?
Figyelt kérdés
Nekem most januárban volt 1 éve hogy szőkére festettem eredetileg barna hajamat, a szine szép is lett azzal nincs is semmi bajom, és a havi tőfestésnél eddig jó festéket is használtam, de 3-4 hónapja elkezdtem 1 erősebb festéket használni hogy még világosabb legyen a már amúgy is szinte fehér hajam, és ráadásba még vasaltam is de napi szinten akár kétszer is. és a vége elvan töredezve, nem teljesen tragikusan, de eléggé, és nem tudom mit csináljak, szép egézséges hosszú hajat szeretnék (vállig érő hajam van) Sajnos későn jöttem rá, és csak most kezdtem el használni a Placenta balzsamot, szedem a Revalid kapszulát, meg hetente 2-3-szor kenegetem szilikonos hajvégápolóval, és nem vasalok hajat azóta.2010. jan. 25. 21:55
11/11 A kérdező kommentje:
Mióta szedem a Revalidot, elkezdett nőni a hajam, másfél hét alatt fél centit nőtt a hajaam:D
a töredezett már nemfo helyre állni, de sebaj, majd nő helyette új.
2010. febr. 1. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!