Vágassam le az eltöredezett részt, vagy várjak, és a
balzsamoktól és a többi szertől nőni és erősödni fog
a hajam?
Figyelt kérdés
Nekem most januárban volt 1 éve hogy szőkére festettem eredetileg barna hajamat, a szine szép is lett azzal nincs is semmi bajom, és a havi tőfestésnél eddig jó festéket is használtam, de 3-4 hónapja elkezdtem 1 erősebb festéket használni hogy még világosabb legyen a már amúgy is szinte fehér hajam, és ráadásba még vasaltam is de napi szinten akár kétszer is. és a vége elvan töredezve, nem teljesen tragikusan, de eléggé, és nem tudom mit csináljak, szép egézséges hosszú hajat szeretnék (vállig érő hajam van) Sajnos későn jöttem rá, és csak most kezdtem el használni a Placenta balzsamot, szedem a Revalid kapszulát, meg hetente 2-3-szor kenegetem szilikonos hajvégápolóval, és nem vasalok hajat azóta.
ami eltört eltört..mint a letört köröm.ollót neki!
2010. jan. 25. 22:24
2/11 anonim válasza:
Én is januárban volt egy éve, hogy befestettem barna hajamat szőkére és én is napi szinten vasaltam. Sajna nekem is nagyon tönkre tette a hajam. Már 2hónapja barna vagyok és le is vágattam a száraz/töredezett részét. Hiába próbáltam bármilyen kencével kenegetni semmi nem használ a már "elhalt" hajvégen, szóval ha egy 3-4 centit (vagy amennyi szükséges) levágatsz belőle az nem sok, de legalább felfrissül a hajad. Nekem azóta nagyon szépen nő és egészségesebb. Igaz azóta nem is festem és nem vasalom.
2010. jan. 25. 22:27
3/11 anonim válasza:
Vágass
2010. jan. 25. 22:36
4/11 anonim válasza:
első válaszoló vagyok én is szőke voltam vagy két évig.már két hónapja barna vagyok a hajam kicsattan az egészségtől,rengetegen megjegyezték milyen puha és hogy sokat nőtt,nem olyan szálkás mint a szőke volt:)
2010. jan. 25. 22:42
5/11 A kérdező kommentje:
:S
Az a baj, hogy nem nagyon szeretnék megválni a szőkétől, nagyon megszerettem:S
De lehet csak az marad,mondjuk már most a gyengébb festéket fogom használni, még várok 1 kicsit hátha egézségesebb lenne, de ha nem, marad a visszafestés...
2010. jan. 26. 13:50
6/11 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy beleoffolok a kérdésedbe, de megkérdezhetem milyen festéke használsz, és milyen a természetes hajad, hogy olyan szép szine lesz??:)
2010. jan. 26. 16:22
7/11 A kérdező kommentje:
Szia. Semmi baj.
Nekem legelőször fodrász szívta le a hajam.
A hajam középbarna, és havi festést itthon csináljuk,
Én is használtam Palettet, de nekem sosem lett ilyen szép színű... :( Hogy csinálod?? Nem szőkíted le festés előtt? Csak simán a festék, aztán a középbarna hajadból ilyen lesz?? :)
Én Lorealra váltottam, de nem tudom melyik színárnyalat meg stb. lenne a legjobb...
Szerinted? És ha felmegyek a loreal.hu-ra, ott nem tudok eligazodni... :))
2010. jan. 27. 08:15
10/11 A kérdező kommentje:
Sziaa.Köszönöm =)
Nem szőkítem le előtte a hajam.
Csak rá a festék,40-45 perc hatóidő és ilyen lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!