Ha a hajam vége eltöredezett/kettényílt levághatom kisollóval?
Figyelt kérdés
volt 1 rossz szokásom régebben: mindig szedtem a hajam.vagyis mikor végigsimítottam a hajam leszedtem az eltört hajvégeimet...de leszoktam róla mert nem akartam hogy elvékonyodjon meg károsodjon a hajam.annyira nincs eltöredezve a hajam,de idegesít mikor ketté van nyílva vagy megtörve 1 hajszál,és nagyon károsítja ha én azt 1 kisollóval levágom(1 hajszálanként)??
(nem mintha ennyire ráérnék,hogy hajszálanként vagdossam az eltöredezett hajvégeimet,de néha szoktam mert nem akarom letépni...)
2011. jan. 28. 17:27
1/4 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi baja, nyugodtan vágd le.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan. :D Tudom, a fodrászolló az igazi meg blabla... de szerintem ha megnéznéd 10 fodrász ollóját, 6nak olyan lenne, hogy a papírvágóm jobb... xD
3/4 anonim válasza:
Ha nem elég éles az olló, akkor utána ugyanúgy szétnyílik egy idő után. Én sokszor szoktam így lecsípni pár szálat, ha látom, hogy törött. Hajvágó ollót használok, ami jó éles.
4/4 anonim válasza:
Szerintem bízd fodrászra, ő sokkal szebben meg tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!