Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek sotet haja van megbanta...

Akinek sotet haja van megbanta a szokitest?

Figyelt kérdés

sotet barna hajam van,es szeretnem befesteni szokere,de felek hogy toredezett lesz tole a hajam es hullani fog.

menyire fog roncsolodni a hajam? megeri befestenem?

2010. jan. 22. 21:04
 1/9 anonim válasza:
nem bántam meg és megéri
2010. jan. 22. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Énsem bántam meg. Minden nyáron kiszökitem, oktober körül pedig sötétbarnára be..

Roncsolodik, roncsolodik, de egy kis vágás, ritkitás, és már jó is.. Meg persze ápoló balzsam, hajvégápoló, Vitanol-C. Mondjuk én ezeket nem használtam, csak vágattam meg ritkitottam belöle, és igy is egészséges maradt..:)

Sok siketrt, ha erre adod a fejed.:)

2010. jan. 22. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem bántam meg.majdnem fekete a hajam,és 15é korom óta melíroztatom szőkitőporral,és legvilágosabb szőke festékkel egyszerre.Ennek 15éve már :)) jó balzsam a titka az egésznek!
2010. jan. 22. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha vékony szálú a hajad akkor vedd azt hogy szőkítés után fele olyan vékony lesz és töredezni hullani is fog rendesen. Ha dús hajad van és vastagszálú akkor nem olyan nagy gond ez.
2010. jan. 22. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:

igeni is én nem is

sokkal jobban áll a szőke nekem mint a barna

szeretnék néha visszabarnulni de egy ideig nem még szeretnék

az ápolás a rendszeres vágás pedig kötelező

2010. jan. 22. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, én megbántam, pedig csak szőke melírcsíkokat tetettem bele (mondjuk elég sokat), de a sötét szememmel és sötét szemöldökömmel elég hülyén néztem ki (tükörben nem, de aztán megláttam magam egy fotón, és nem tetszett).

Most csokoládé színűre van festve a hajam (barna pici vöröses beütéssel) és ez nagyon tetszik, azt hiszem ennél maradok :)

2010. jan. 22. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon megbántam, mert rendesen tönkretette a hajam! Ráadásul alig lehet utána változtatni rajta. Inkább a melírra szavazok!
2010. jan. 23. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem bántam meg, nagyon világos szőkére van festve az eredetileg középbarna hajam

a legelején melírral indult, de 2 év melírozás után teljes szőke lettem.

A rendszeres ápolás csodákra képes.(hajvasalóval, hajszárítóval vigyázz)

2010. jan. 26. 21:23
 9/9 anonim válasza:

Nem bántam meg én sem.Nekem fekete hajam van eredetileg.Nagyon sokára sikerült elérni a világos szőkét.

Elsőre melírozni kellet és utána egyre jobban világosodott.

Nekem nem roncsolja,igaz 2-3 havonta megyek.

2011. máj. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!