Akinek sotet haja van megbanta a szokitest?
sotet barna hajam van,es szeretnem befesteni szokere,de felek hogy toredezett lesz tole a hajam es hullani fog.
menyire fog roncsolodni a hajam? megeri befestenem?
Énsem bántam meg. Minden nyáron kiszökitem, oktober körül pedig sötétbarnára be..
Roncsolodik, roncsolodik, de egy kis vágás, ritkitás, és már jó is.. Meg persze ápoló balzsam, hajvégápoló, Vitanol-C. Mondjuk én ezeket nem használtam, csak vágattam meg ritkitottam belöle, és igy is egészséges maradt..:)
Sok siketrt, ha erre adod a fejed.:)
igeni is én nem is
sokkal jobban áll a szőke nekem mint a barna
szeretnék néha visszabarnulni de egy ideig nem még szeretnék
az ápolás a rendszeres vágás pedig kötelező
Igen, én megbántam, pedig csak szőke melírcsíkokat tetettem bele (mondjuk elég sokat), de a sötét szememmel és sötét szemöldökömmel elég hülyén néztem ki (tükörben nem, de aztán megláttam magam egy fotón, és nem tetszett).
Most csokoládé színűre van festve a hajam (barna pici vöröses beütéssel) és ez nagyon tetszik, azt hiszem ennél maradok :)
Én nem bántam meg, nagyon világos szőkére van festve az eredetileg középbarna hajam
a legelején melírral indult, de 2 év melírozás után teljes szőke lettem.
A rendszeres ápolás csodákra képes.(hajvasalóval, hajszárítóval vigyázz)
Nem bántam meg én sem.Nekem fekete hajam van eredetileg.Nagyon sokára sikerült elérni a világos szőkét.
Elsőre melírozni kellet és utána egyre jobban világosodott.
Nekem nem roncsolja,igaz 2-3 havonta megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!