Mennyi idő alatt lehet valami normális hajszínt elérni ha le akarom szívatni a fekete hajam? Van olyan aki megbánta? Nagyon tönkremegy tőle?
Minel lassan a folyamat,annal jobb. Nekem 6 evig volt fekete hajam (apukam fodrasz) eloszor rakott ra egy gyengebb 9%-os koktelt, es beszinezte barnara,majd 3 honap utan megint egy koktel es aztan melir 1.5 havonta.
6 honap alatt majdnem szoke lettem, de vegul megallapodtam egy sotetszokenel. Most csak a tovet festi, a hajveget meg a lemosasnal mar csak emulgealja. Egyaltalan nem tette nekem tonkre a hajam, mondjuk en minden hajmosasnal hasznalok balzsamot es pakolast is.
szia!
Én is fekete voltam,ugy másfél hónapra rá lettem szöke,vagy lehet egy hónap alatt.nem vártam nagyon.rákentem rá 3-4 napra megint,utana lehet vártam 2 hetet megint kentem.tönkretette,de az azota már lenött!Nem bántam meg!A szöke az szőke!elötte is szöke voltam 8 évig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!