Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy azért, mert az előző barátomnak nagyon bejöttek a szőkék (annak ellenére, hogy én fekete voltam/vagyok) és ezért most borzasztó előítéleteim vannak a világosabb hajszínűekkel szemben? Hogyan tudnék ezen változtatni?
Egyszerűen meglátok egy ilyen nőt, és egyből megundorodom az egész világtól. Tudom, hogy nem normális dolog és teljesen "sportszerűtlen" a szőkékkel szemben, hiszen nem tehetnek róla, de én se erről, hogy ezek az első gondolatok, amelyek ilyenkor eszembe jutnak.
Mit tegyek?
Én is szőke vagyok (csak fiú kivitelben) úgyhogy védem sorstársaimat :D
Szerintem úgy tudnál ezen változtatni, hogy rádöbbensz, hogy lehet, hogy a pasidnak a szőkék tetszenek, mégis veled van: ERGO 100%, H SZERET
Azért mondom ezt, mert nyilván azért utálod őket, mert féltékeny vagy, de ha erre rájössz, akkor nem leszel, mert belátod, hogy alaptalan.
21:37-es vagyok.
Ilyenkor jövök rá, hogy télleg szőke vagyok, belül is :D Az kimaradt, hogy az előző barátod. :D:D
Akkor nem papoltam volna a szeretetről, bocs.
Talán egy szőke lány miatt lett vége a kapcsolatnak? :O
Bingo :D Szőke csajszi volt a dologban.
De megoldottam, pár hónapja már én is gyarapítom a szőkék táborát (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!