Szeretnék a lapockámra tetoválást, szerintetek később nem fogom megbánni? Aki csináltatott megbánta?
én nem tetováltatnék
régebben én is meg voltam huzatva hogy tetkó kell,párom lebeszélt mindig,és inkább 2 hetente hennával festett nekem különböző mintákat
most már irtozom a gondolattól is,hogy festegetni magam...
18 voltam én is,amikor nagyon akartam tetkót...
23/N
Az a saját személyiségedtől függ. Én nekem a karom és a mellkasom is meg van varrva, pedig a munkahelyemen előírás a "casual".Mindig hosszú ujjú ingben vagyok.
Én nem bántam meg, te se fogod.
25/F
Én csináltattam a nagy ő-vel közösen egy non-figuratívot a lapockáim közé. Azóta már nincs nagy ő, de a tetkó mai napig emlékeztet rá. Ez jó vagy rossz, ítélje meg mindenki saját maga-a sajátodról is neked kell döntened.
Szerintem ez leginkább az egyéniségtől és az életviteltől függ, amelyek 18 éves korban még nem kialakult dolgok.
Van, akinek kifejezetten jól áll, van, aki takargatná, ahogy lehet: mindkettővel találkoztam már.
A színházas (és a szülői) példa talán a legjobb, ami eltántoríthat, de azt is jó tudni, h az eltávolítás költséges és maradandó nyomot (a bőrszínnél világosabb heg) hagy.
Ha mégis varratsz, jól válassz: mintát és mestert egyaránt.
Ha már most ilyen kérdéseken jár az agyad (ami alapvetően nem rossz, ha átgondolod), akkor szerintem még mindenképp várj vele. Csakis akkor csináltass tetoválást, ha biztos vagy a dolgodban, hogy igen, szeretnéd viselni a tetoválást, mert téged tükröz, nem zavar ha kilátszik a ruhából stb.
18 éves korod után még sokat változhat a személyiséged, ezért is mondom, hogy várj még vele.
Nekem már valahogy gyerekkorom óta vágyam volt a tetoválás, mindig is tetszettek, kb 18 évesen ez tovább erősödött, mégis csak 22 évesen készült el az első minta. Az én személyiségem ugyan nem sokat változott az elmúlt évek alatt (csak amennyire az évek automatikusan formálnak), szóval valószínűleg az se lett volna baj, ha 18 évesen beülök egy szalonba, mert az akkor elképzelt minta még mindig foglalkoztat (de az első végül más lett, ami talán még inkább kifejez engem).
Lényeg a lényeg, várj még a varratással, inkább menj lehetőleg biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!