Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki bánta meg hogy tetoválást...

Ki bánta meg hogy tetoválást csináltatott?

Figyelt kérdés
Miért?
2009. júl. 15. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én megbántam! Akkor jó ötletnek tűnt, de később rájöttem, nem kellett volna. Fiatal is vagyok még viszonylag hozzá, és így 2 év után, amit lehúztam a tetoválásommal együtt, egyre rondábbnak tartom. Fontolgatom, hogy eltávolíttatom lézeresen, de elméletileg csúnya heg marad utána... :(
2009. júl. 15. 21:05
 2/2 anonim válasza:

Nekem öt darab tetkóm van,és egyiket sem bántam meg,pedig az első 15 évesen került fel rám.A lényeg,hogy olyannal csináltasd meg,aki ért is hozzá!Nem valami sittes tetkóssal,mert azt már aznap megbánod!!

Ami még fontos,hogy olyan mntát válassz,ami jelent is számodra valamit...mert csak azért felvarratni valamit,mert az menő,azt biztos,hogy megbánod!

És nem mindig az a legjobb szakember,aki szalonban tetovál!Sok szalonmunkát javított már a párom:)

2009. júl. 16. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!