Aki már festette a haját az megbánta?
Nagyon is!!! Voltam szőke, vörös, barna, fekete.
Eredetileg barna a hajam, és most barnára is festem mert ha nincs befestve olyan mintha ki lenne kopva, nagyon csúnya. :(
Nem bántam meg.
Barna vagyok, de voltam vörös és fekete is. Jelenleg fekete vagyok és imádom.
21/L
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Azért kérdeztem,mert most szeretném a szőkésbarna hajam befestetni sötétbarnára,de sok ismerősömtől azt hallottam h nagyon száraz lesz a haj,meg pár év mulva nagyon csúnya is..de a többség nem bánta,lehet hogy akkor befestetem.:))
kiváncsi vagyok még mások hozzászólásaira is..
Hát én 7 éve festem, és inkább örülnék, ha szárazabb lenne a hajam (könnyen zsírosodik, gyakran kell mosnom) :D De semmit nem változott az állaga :) Más hajukat festő ismerőseim se panaszkodtak ilyesmire. Én úgy hallottam, hogy a fekete, és a platinaszőke roncsolja inkább a hajat, a többi árnyalatról nem hallottam ilyesmit. A világosak mondjuk lehet, hogy a 9-12-es oxi miatt, a feketét nem igazán értem.
De aztán az is lehet, hogy olyanok terjesztik a rémhíreket, akik 10 perccel tovább rajta hagyták a festéket a hajukon, hátha jobb színük lesz, aztán meglepődtek, mikor az oxi szétmarta a hajukat és kiszívta a színét (persze ez csak a profi festékeknél fordulhat elő, a boltinál nincs ilyen).
Biztos számít az is, milyen minőségű festéket használ az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!