Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 22 évesen nem korai elkezdenem...

22 évesen nem korai elkezdenem krémezni az arcom?

Figyelt kérdés

Sima egyszerű nappali arckrémre gondolok.

Eddig nem volt rá szükségem, de mostanában eléggé száraz a bőröm, bár lehet amiatt, hogy néha amikor elkezd 1-1 pattanás kijönni, bekenem aloe verával, mert az nagyon szépen rendbe teszi és szép lesz tőle, na meg nem jön ki, vagy ha ki is jön, attól hamar elmúlik.

Viszont a bőrömre nem lesz hosszabb távon káros hatással, ha elkezdek most arckrémet használni? Ti hogy vagytok vele? Mikor kezdtétek el? Vagy ez olyan, hogy elkezdi az ember, amikor szüksége van rá és kész?

Én attól félek kicsit, hogy utána valamilyen káros hatása lesz, pl. nagyon hozzászokik a bőröm, mert pl. ha a testápolót is napi szinten használja az ember az sem túl jó, mert hozzászokik a bőre és nem fogja ellátni megfelelően a funkcióját.

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2014. aug. 25. 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy korai, eddig miért nem csináltad?

Korodnak megfelelő hidratálót használj, minél magasabb faktorszámű UV védelemmel, ízlés szerint színezett (ha van valamilyen bőrhibád) vagy nem színezett változatban.

2014. aug. 25. 06:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! :)

Eddig azért nem csináltam, mert nem volt rá szükségem, vagy legalábbis nem éreztem szükségét. :) De most megnyugodtam. :)

2014. aug. 25. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatod.
2014. aug. 25. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindig kellett volna, már fiatalabb korban is. Ez olyan kb., mint a fürdés.

Pont azért kellett volna, hogy ne száradjon, ne legyen pattanásos, stb.

2014. aug. 25. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem korai, ha száraz a bőr akkor hidratálni kell, ha nem teszed akkor hamarabb ráncosodik majd... mondjuk elvileg az aloe vera is hidratál.
2014. aug. 27. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!