Rossz ötlet 15 éves lány ként elkezdenem bmx-ezni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 22:03
1/5 anonim válasza:
hát ha ülsz és tekered akkor oké de sztem 1-2 esés és oda a motiváció
2/5 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, de sokat kell gyakorolnod ahhoz hogy fejlődjél és tudd a trükköket. Annak meg nem sok értelme van ha BMX bicajjal csak mész előre az úton. Szerintem keress fel egy társaságot és velük tanulgasd ezt a dolgot.
3/5 A kérdező kommentje:
és hogy menjek oda hozzájuk? sziasztok jöttem gyakorolni? vagy mi? :D
2012. máj. 21. 22:21
4/5 anonim válasza:
Gondolom nekedis van facebook-od ott rengeteg ilyen bmx-es palántát lehet látni:D jelölj be egyet,kérdezgesd,szerezz infókat,találkozz vele stb..a többi már megy magadtól is:)
5/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz ötlet! Teljesen híve vagyok a sosem késő elvnek, mivel én is mindennel el vagyok maradva (suli, "család-tervezés" hobbi, életcél :D) 23 évesen kezdtem el deszkázni :) Tény, hogy nem nyomom túl jól, de saját szórakoztatásra nagyon jó és szeretem! :)
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!