Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek felejtős az az ötlet, ha egy lány szép idézetet ír nektek? (Párotok) Vagy egy szerinte szép számot linkel?
Kedvességnek megteszi persze :) Bármi jól esik, amin látom, hogy szeret. Bár azért válogasd meg mit, mert alapból hányok az legtöbb csöpögős idézettől. Jah és ha lehet ne fb-on dobáld ki a falára, mert azzal nem csak őt, hanem az összes ismerősötöket szórakoztatod (rettentő irritáló)
Szóval csak ízlésesen okés? :) Persze egy kedves kiírás, üzenet, vagy romantikus zene az aranyos. De nem kell belőle napi rutin.
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
Igazából facebook üzenőfalára szerettem volna..egyszer ő is írt nekem,de nem ilyen idézetet,csak más nyelven egy dolgot.:)
Persze,gondolkodtam rajta,lehet tényleg jobb,ha privátban!
És,nem,nem ilyen csöpögősre gondoltam. :D
hát,nekem aranyosak az ilyen dolgok,vannak olyan idézetek,amiket ,ha elolvasok,akkor úgy belegondolok a dolgokba, gondolkozom az egészen. Persze ez mind aranyos,ha nem csöpög. Mi például facebookon mindig valami zeneszámot linkelünk,aminek a szövege igy ránk vonatkozik. A másik biztos meghallgatja,és jó érzés,hogy tudod,hogy neked szól az üzenet :)
18F
Undorítóan nyálas, hányingerem van az ilyenektől. Gondolkodásra képtelen, fantáziátlan hülyegyerekek jellemzője az idézetfétis.
Ha jó zenét mutat, az más, kivéve, ha az is nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!