Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még túl korai lenne elkezdenem...

Még túl korai lenne elkezdenem ismerkedni? Elsősorban nők válaszát várom

Figyelt kérdés

én egy 20as évei eleje-közepe táján járó "jófiú" vagyok.

eddig is köztudott volt, hogy a lányok a macsó, férfias pasikra, esetleg a "rosszfiúkra" buknak.

Régebben ez a gondolat nagyon maga alá gyűrt, és igazságtalannak tartottam, ma már teljesen elfogadom.

A kérdésem az lenne, hogy még túl korai lenne elkezdenem ismerkedni? a korosztályom még nem esett keresztül sok csalódáson ezért nem a jófiúkra buknak. az érettebb korosztály, amelyik már csalódott a fent említett férfi típusban, annak változott a véleménye és megtanulta értékelni a jófiúkat.

Várnom kell addig, míg korban fel nem növök ahhoz a korosztályhoz? és "eljön az én időm"?

2012. júl. 13. 17:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is az idősebb pasikra buktam. A férjemet 18 évesen ismertem meg, párszor találkoztunk, beszélgettünk, nagyon szimpatikus volt. A külseje és a viselkedése miatt úgy gondoltam, hogy lehet egy 27-28 éves. Amikor elmondta a valódi korát, kb. mint a lottóreklámban, rákérdeztem, hogy MENNYI? Ugyanis kiderült, hogy mindössze 22 éves volt. Egyébként 6 és fél éve vagyunk együtt, kisfiúnk idén lesz 2 éves.

Szóval ha te elég érett vagy és normális, akkor ennyi idősen is fogsz magadnak barátnőt találni, aki nem is annyira különbözik tőled korban.

2012. júl. 13. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Amiket írsz, buta sztereotípiák, az élet nem így működik. Nem kétfajta pasi van, hanem minden ember más. Ismerkedni mindig érdemes, mert bármikor belefuthatsz abba a lányba, akinek pont te vagy a tökéletes.
2012. júl. 13. 18:11
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
nem akarlak megbántani, de ez a jófiú szöveg nekem kifogásnak tűnik. a dolgok szerintem nem úgy működnek, ahogy te írod.
2012. júl. 13. 18:16
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Nehogy már várj a sült galambra! Az ismerkedést is gyakorolni, tanulni kell. Hiába jön be az általad elgondolt helyzet, ha azt sem fogod tudni, mit kezd magaddal és a kiszemelt lánnyal. (Egyébként tényleg jó nagy közhely, amit írtál:))
2012. júl. 13. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni, mi játszódhat le a fejedben...

"Igen, ma betöltöttem a harmincat. A korombeli lányok mostanra megértek arra, hogy engem is emberszámba vegyenek. Ez a legboldogabb szülinapom!"

Ha 'jófiú' vagy, ha nem, még érned kell, és mindezt én 19 évesen mondom neked. Túlzottan a szélsőségeket nézed, habár ez tipikus emberi tulajdonság. Nem minden lány trenditinip.csa módjára viselkedik, és nem mindegyiknek kellenek pofonok az élettől, hogy tanuljon belőlük. Léteznek lányok, akik enélkül is látják, mi a jó nekik, és mi okoz igazi boldogságot.

Tudod, mi jön le az írásodból? Éveken át szenvedő alanya voltál a lányok érthetetlen sz.r ízlésének, barátzóna, visszautasítások, csalódások tömkelege. Mostanra úgy érzed, felnőttél, holott még mindig egy kalap alá veszed a korosztályod összes lány tagját, a rossz ízlésüket, a butaságukat okolod a saját sikeretlenségeidért. Aztán eljátszol a gondolattal, hogy de jó is lesz, mikor ezek a lányok elszenvedtek már egyet s mást a gonosz macsóktól, mert akkor berobogsz az életükbe, és ők rájönnek, hogy "ó, igen, ez kellett volna eddig is".

Drága kérdező, a lányok nem így működnek. És ha már itt tartunk: nincsenek lányok, nincsenek fiúk - emberek vannak. Különböző értékrenddel, ízléssel, elvekkel.

Ha valaki világ életében a rossz fiúk után szaladt, az a huszonötödik csalódása után is így fog tenni, hacsak nem azért jön össze veled, hogy végre valaki ne megalázza, hanem a tenyerén hordozza - ez viszont nem azt jelenti, hogy érzelmei is lesznek irántad.

Gondolom, a rosszkislányokat megveted, a jókislányoknak meg a rosszkisfiúk kellenek. A rosszkisfiúk eközben a rosszkislányokat d.gják(elnézést), a te "fajtád" pedig kiesik a körből. Gyenge sztereotípia. Én nem vagyok se ilyen kislány, se olyan. A páromat sem tudnám egyik csoporthoz sem sorolni. Egyet viszont biztosan állíthatok: ő én vagyok fiúban. Hasonló értékrend, életvitel, hasonló elvek és tervek. Ezt keresd, mert ez nem korfüggő. Nem mindenkinek kell megérni mondjuk a 30-at, hogy benőjön a feje lágya.

2012. júl. 13. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Dehogy kell várnod, már késésben is vagy!!! Sürgősen kezdj el csajozni, barátkozni, lányokkal ismerkedni. Aztán meglátod, egyszer csak rátalálsz arra a lányra, aki pont hozzád való;)
2012. júl. 13. 19:01
 7/17 anonim ***** válasza:

Ötös nagyon jól leírta, ez a mondata pedig különösen jó:

"Gondolom, a rosszkislányokat megveted, a jókislányoknak meg a rosszkisfiúk kellenek. A rosszkisfiúk eközben a rosszkislányokat d.gják(elnézést), a te "fajtád" pedig kiesik a körből."

Sürgősen kezdj el ismerkedni, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy elmúltál 30 és senkid sincs, mert túl sokáig vártál.

2012. júl. 13. 19:14
 8/17 A kérdező kommentje:
5: mit kéne hát csinálnom, hogy megváltozzak és én is átélhessem a boldogságot?
2012. júl. 13. 19:15
 9/17 A kérdező kommentje:

7: ismerkedek. ez a kérdés is csak azért merült fel a fejemben, mert szerdára megbeszéltem egy randit (netes ismeretség). Ő is ugyanúgy benne volt a randiban, sőt ő írta hogy levelezés helyett inkább találkozzunk.

erre írt egy sms-t, hogy halasszuk el a randit, mert rosszul van. azóta se kép se hang.

igazából aggódnék érte, ha tudnám hogy komolyan írta, de sajnos elég kifogás szaga volt. csak azt nem értem akkor miért volt benne egy percig is a randiban? :(

2012. júl. 13. 19:19
 10/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy átvágott, de éppen ezért kell minél többet ismerkedned. Ilyen esetben meg örülj neki, hogy nem jött el, mert ezek szerint nem éppen egyenes, a véleményét, döntését felvállaló lányról van szó. Ez később is gondot okozna.

Keresgélj, keresgélj!

2012. júl. 13. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!