Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még túl korai lenne elkezdenem...

Még túl korai lenne elkezdenem ismerkedni? Elsősorban nők válaszát várom

Figyelt kérdés

én egy 20as évei eleje-közepe táján járó "jófiú" vagyok.

eddig is köztudott volt, hogy a lányok a macsó, férfias pasikra, esetleg a "rosszfiúkra" buknak.

Régebben ez a gondolat nagyon maga alá gyűrt, és igazságtalannak tartottam, ma már teljesen elfogadom.

A kérdésem az lenne, hogy még túl korai lenne elkezdenem ismerkedni? a korosztályom még nem esett keresztül sok csalódáson ezért nem a jófiúkra buknak. az érettebb korosztály, amelyik már csalódott a fent említett férfi típusban, annak változott a véleménye és megtanulta értékelni a jófiúkat.

Várnom kell addig, míg korban fel nem növök ahhoz a korosztályhoz? és "eljön az én időm"?

2012. júl. 13. 17:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Keresgélek, de sajnos csak olyan lánnyal tudok ismerkedni, aki valamennyire hozzám illőnek tűnik. és utána még az is kell, hogy én is szimpatikus legyek neki :(
2012. júl. 13. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért az interneten ismerkedsz? Egy jó közösségben (legyen az frizbiklub, táncház, sörözős baráti kör, hittan csoport) szerintem jobban lehet, és nem vakon kell egy csomó lánnyal randizgatnod.
2012. júl. 13. 21:56
 13/17 Heiszenberger Márta ***** válasza:

Jót mosolyogtam,nagyon aranyos vagy!

Szerintem nem a jófiúságoddal van a probléma,hanem hogy nyuszi vagy.

Lehet,amúgyis is ilyen a természeted,de összeszedtél néhány csalódást és azóta méginkább az lettél.

A nőknek tetszenek a rosszfiúk persze!!!,de miért is?

Mert megvan a szövegük ahhoz,hogy fél perc alatt mosolyt csaljanak az arcukra,aztán "könnycseppeket" a bugyijukba.

Ezzel a hozzáállással,hogy lerí rólad,hogy elégedetlen vagy magaddal mégis mit kezdjen a nő?

Egy nő szeretne felnézni a mellette lévő férfira.

Nem fognak becsülni,amíg Te nem becsülöd magad férfiként.

Dolgozz előbb magadon.Ne a rosszfiú imagon,hanem a becsülöm magam,mert én is tök jó vagyok ebben,vagy abban dolgokon.

Megjön az önbizalmad,akkor megjönnek a lányok is hidd el.

Ahogy más írta keress magadnak olyan elfoglaltságot,amit élvezel,aminek a tudásával " villoghatsz" a lányok elött.

2012. júl. 14. 13:54
 14/17 A kérdező kommentje:
és mivel lehetne villogni a lányok előtt? engem pl. érdekelnek a grafikák és a sportok, de egyikkel sem hinném hogy villogni lehetne.
2012. júl. 14. 15:14
 15/17 Heiszenberger Márta ***** válasza:

Ne viccelj már,hogy ne lehetne.

A rosszfiúk többsége pont azért is olyan sikeres,mert érdekli a sport,bár mondjuk nem csak a nézése,hanem a csinálása is.

Sport,jó kondi,egészség,elégedettség!!!

Emeld meg a hátsódat és kezdj el futkorászni a parkban.

És teljesen mindegy mihez értesz,az a lényeg,hogy tudj valamiről szenvedéllyel,átéléssel beszélni,mint akit érdekel valami,amiért képes áldozni és nem bepunnyadva rostokolni egy sarokba a többi 50 miatt,amihez nem ért.

A grafika még némiképpen eredeti is.

100 pofon,101 felállás.

2012. júl. 14. 16:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves Márta!

Igazad van. Újra el kéne kezdenem sportolni. Csak egy gond van: amikor még hetente 4x jártam edzésre (küzdősport), akkor sem voltam jobb a lányok szemében.

Ráadásul az edzőtársaim többsége jófiú volt, akik harcosként tudtak viselkedni a tatamin. (ami elég érdekes, mert az ember azt hinné hogy ilyesfajta sportot rosszfiúk csinálnak)

2012. júl. 14. 17:11
 17/17 Heiszenberger Márta ***** válasza:

Ne a lányok szemében akarj jó lenni.

Magadért csináld.

Ha magaddal elégedett vagy,az kiül az arcodra,érződik minden szavadban.

Amíg magadnak nem vagy elég jó,addig mástól se várd el,hogy neki jó legyél.

2012. júl. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!