14 éves vagyok és mindenem a sportolás és hát nemrégiben (1-2) éve kértem mutertól egy kondigépet szerintetek korai még elkezdenem?
Figyelt kérdés
na igen ugye itt van egy multifunkcionális kondigép amit nem használok ki és el szeretnék kezdeni gyúrni mert mire gimibe megyek azért akarom hogy valahogy kinézzek,és azért kérdem mert az átlagos 14éveseknél jóval nagyobb vagyok (185cm) és akkor most még a csontom fejlődőben van szerintetek és szabad edzenem (persze mértékkel?)2013. nov. 17. 21:01
1/3 anonim válasza:
saját testsúlyos csináld még mert a csontjaid és izmaid a fejlődésre vannak ráálva súlyzós edzést leghamarabb 16-17 évesen kezzd
töltsd le a fegyencedzés cimű könyvet
2/3 anonim válasza:
hiába nőttél ilyen magasra, még fejlődsz.
én nem foglalkoznék most az izmokkal, úgy ahogy téged érdekel.ebben a korban nem lesz senki sem rambo.
helyette, attól függ milyen iskolába jársz vagy milyen a környéked, sok esélyed lenne kosarasként vagy vizilabdázóként.
ezek ráadásul jól is keresnek...és a csajok is oda vannak értük.
ebben a korban semmilyen gyakorlatot ne csinálj, ahol a gerinc nyomás alatt van, magyarul inkább a saját súlyos edzéseket csináld.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. nov. 18. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!