Üdv! Szeretnék szálkásítani de nem tudom hogyan kezdjek neki?!
Figyelt kérdés
180cm 60kg vagyok és nem nagy darab szeretnék lenni hanem szépen formázott izmokat, étrendet sajnos nem nagyon tudom be tartani a suli és a munka miatt.
tudok szedni valami egészséges dolgot?
pl: fehérje,szénhidrát,protein?
és hogy milyen edzés tervet tudtok ajánlani akár otthon is ?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 1. 21:47
1/2 anonim válasza:
Ilyen adatokkal ne szálkásíts, értelmetlen.
Ha az étrendet egyáltalán nem tudod tartani (márpedig valahogyan meg kell oldani) akkor a kiegészítők sem érnek semmit.
Otthon csinálhatsz saját súlyos edzést, vagy ha van rá keret meg fér is, vehetsz súlyokat. Onnantól pedig csinálod a 3-4 napos edzéstervet.
2/2 anonim válasza:
Kicsit el vagy tévedve. A szálkásítás az zsírból történő fogyást jelent, nem izomépítést. Neked előbb tömegnövelő étrend kell és heti 3 teljes testes edzés. Ha pedig nincs súlyzód, akkor menjen a fegyencedzés. Később, majd szálkásítasz, ha lesz elég izomtömeged, de 60 kilósan nem kell még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!