Mikor kezdjek el szálkásítani, hogy nyárra jól nézzek ki?
Mielőtt mindenki hülyének nézne: 17 éves fiú vagyok,2 éve edzek rendesen.A 0-ról indulva felszedtem kb. 10-15 kiló izmot,de formátlan vagyok,mert van rajtam némi háj.(kb. 5-8 kiló) Az előző félév zűrös volt,és volt egy komoly sérülésem is,most kezdek el rendesen edzeni.Szeretném a lehető legtöbb izmot magamra pakolni,és minimum 5 kilót leadni nyárig.Meddig tömegelhetek,mikor kezdjek el szálkásítani? Április közepe felé szerintetek jó lesz?
(a technikai részletek tiszták,csak ez nem..)
17/F
10 hét?! Úúú,az sok...
De köszi:)
Heti 4x 45 perc kardió(+diéta) elég ugye?
184 cm
78 kiló
Képet kicsit szégyellem,de ha segít akkor majd tudok rakni.
Nem hinném, hogy sok zsír van rajtad, de azért egy képet tolj már ide, kíváncsi vagyok. Bátorításnak teszek én ki elsőnek, ezt úgy nézd, hogy rám kb 18-20 hét szálkásítás vár, úgyhogy nehogy panaszkodni merj... :)))
(175cm/88,5kg)
Jó,tudom,nem vagyok izomkolosszus,de egy kicsit átlag felett van a törzsem és a hasam.A kar,láb az átlagos.
Ennél kevesebb van rajtam,de a karom kisebb,mint neked.Meg persze ilyen jóképű se vagyok:D
Holnap rakom ide a képet,majd nézzetek vissza légyszi.)
Ha 184 cm és 78 kg vagy, és 10-15kg izmot pakoltál magadra, akkor milyen voltál edzés előtt? :)
Én 172cm és szintén 78kg vagyok, nem túl vastag csontozattal és nem túl magas testzsírral. Viszont kigyúrtnak nem mondanám magam. :) Szóval szerintem nyugodtan tömegelj csak és ha megvan a kívánt súly, izom mennyiség, utána gondolkodj a szálásításon, ne a nyártól tedd függővé.
Persze strandon menő a dolog, de én elég sokat röhögök azokon, akik tavasszal állnak neki, hogy most akkor nyárra kockahas-vizimentő fizikumot hozzanak össze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!