Mikor kezdjek el szálkásítani, hogy nyárra jól nézzek ki?
Mielőtt mindenki hülyének nézne: 17 éves fiú vagyok,2 éve edzek rendesen.A 0-ról indulva felszedtem kb. 10-15 kiló izmot,de formátlan vagyok,mert van rajtam némi háj.(kb. 5-8 kiló) Az előző félév zűrös volt,és volt egy komoly sérülésem is,most kezdek el rendesen edzeni.Szeretném a lehető legtöbb izmot magamra pakolni,és minimum 5 kilót leadni nyárig.Meddig tömegelhetek,mikor kezdjek el szálkásítani? Április közepe felé szerintetek jó lesz?
(a technikai részletek tiszták,csak ez nem..)
17/F
Szerintem is könnyű vagyok,de mekkora legyek már 17 évesen?:D
Így is 40 kilóval szériázok fekvenyomásban,guggolni összesen 120 kilóval szoktam,szóval nem vagyok gyenge.:)(annyira)
És végre szeretném elérni,hogy nyáron ne kelljen szégyenkeznem a testem miatt:)
Strandszezon végén,persze nyomás vissza tömegelni:D
Majd dobom a képet.
Az mi, hogy összesen 120kg-val guggolsz? Beleszámolod a saját súlyodat is, vagy mi? :D Ha 120kg súllyal nyomod, az már nem rossz a te korodban a te súlyodhoz. :)
A 40kg-os fekve nyomáson azért lehet mit javítani, mielőtt elkezdesz szálkásítani. Zúzzad a kaját és eddzél keményen! :D
Ez de ciki:DDD
De akkor vagy a korosztállyal van valami baj,vagy te vagy egy szupermutáns.
Nálunk az évfolyamon én vagyok az egyik legerősebb,pedig vannak 5 éve vízipólózók,versenysportolók,egyik se nyom ki ennyit.(sorozatban)
És fel tudtál mászni a kötélen csak kézzel?:D
Sajnos a kajám rossz.
Egyszerűen család miatt nem tudok rajta változtatni.Épphogy elég fehérjét kapok,és sok szénhidrátot.
Simán felmászok, pedig már 42 éves vagyok. Én 15 kilós tárcsával húzódzkodok.
Nálumk az osztályban 5-en kondiztunk, én csak a 3. legerősebb voltam. Egyik osztálytársam előttem nyomott 160-ba. Mondjuk ő koxolt, bár tagadta. :)
Eszem megáll. Ez borzasztóan nagy súly..
Asszem most egy darabig behúzom fülemfarkam:D
Persze tarthatnék előrébb is,de a betegségek,sérülés,költözés,tanulás miatt rengeteg edzés kimaradt.
Ja itt egy mostani kép rólam, ha nem hinnél nekem kérdező:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!