Sportolás miatt kiduzzadtak az ereim, lehet ellene tenni? Fura eset az enyém, bővebben katt.
Mielőtt leszólnátok, kiegészíteném - családi genetikai ajándék, főleg apum után, hogy a lábaim szörnyen eresek. Elkezdtem súlyzózni, le is fogytam az utóbbi hónapokban, így még rondábbak lettek. Lábam mellett már karjaimon, nyakamon, de még a homlokomon is láthatóvá váltak. Itt azonban nem vészes, legrondább a helyzet a lábamon.
Azon is gondolkodtam, hogy lábra abbahagyom az edzést - tudom csak a búzacsírák nem gyúrnak lábra, de inkább legyen vékony, mint ennyire eres.
Van aki hasonló problémával szenved? Lehet ellene valamit tenni?
Ezt az alacsony testzsírszázalék okozza. Nyugodtan eddzél lábra is, és kajálj rendesen.
Írtad, hogy fogytál.. Tömegelni szeretnél?
Anno össze-vissza szinten edzettem, majd ebben az évben rátértem a szigorúan betartott étrendre + edzéstervre. Szálkásító diétával kezdtem, így lement 11kg.
Most a héten tértem rá a tömegnövelő étrendre, kicsit nehézkes még ennyi táplálékot bevinni, de remélem idővel jobb lesz :-D ez lenne az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Örülj neki, hogy látszódnak az erek. Én nagyon boldog lennék ha én is ilyen lennék :D
Most kezdtem bele a diétámba, a karomon alapból is látszik, mert ott nincs sok zsír, bár mondjuk máshol is (a nyakamon nagyon, a centis zsírpárna alatt is látszódik). Amire végzek a diétámmal, addigra remélem még jobban látszódni fog, és szerintem te inkább örülj neki, hogy kiduzzadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!