3,5hónapos a kislányom nem korai még elkezdenem a kóstoltatást?
Ha megfogta a hasát, akkor kicsit állj le vele.
De már főzeléket is adhatsz neki nyugodtan.
Én is 3,5 hónaposan kezdtem. Az enyémek is tápszeresek voltak.
Nekem a gyerekorvos mondta, hogy 4 hónaposan el kell kezdeni!
Esetleg őszibarackkal próbálkozhatsz, az kicsit meghajtja
De várhatsz is 2-3 hetet.
De igen, korai (és a babádnál biztos jel, hogy nem fogadja el, megfogja a hasát). Bőven elég 5-6 hónapos kor körül elkezdeni.
bírom az ilyen linkeket...én tudok olyat linkelni, ahol rizses-húsos recept van 4 hónapos babáknak...na erről ennyit.Az interneten az ember azt talál meg amit akar.
Kedves kérdező!Szerintem nem csinálod rosszul, a miatt ne aggódj, hogy nem ízlik neki, hiszen eddig csak tápszert kapott, annak meg azért mű íze van.Meg kell szoknia.Én fiam csak anyatejes volt, 4 hónaposan kezdtem almával, és nagyon szerette, de azért, mert az anyatejnek más íze van.Ő például soha nem fogadta el sem a tápszert sem a tejpépet.
Az ő hasát is megfogta, mondjuk én ennek örültem, mert addig kegyetlenül fosott a tejtől:)
De mit jelent hogy megfogta a hasát??Hogy erőlködve kakil, vagy hogy kakil, csak keményebb?Mert az nem baj, ez úgyis változik.
Esetleg a barackot is megpróbálhatod, az kicsit lazító, ha megkóstoltattad, akkor keverheted a kettőt.
Nem adtam neki sokat csak 4kiskanállal a krumplis almából (üveges)és 2napig kapta ma már nem.
2hónapos koráig anyatejesek voltunk aztán már nem tudtam szoptatni igy egy hónapja csak tápszeres.Én is korainak tartottam mert eszi a tápszert és minden étkezésnél 160-at eszik 5* egy nap és szépen fejlődött tőle szerintem leállok vele és várok amíg betölti a 4hónapos kort félek hogy többet ártok mint segítek ezzel.
Onnan tudom hogy megfogta neki a pociját hogy mindig 3* kakil egy nap és tegnap hajnal óta csak ma kakilt késő délután miután adtam neki kamilla teát pici cukorral.És keményebb és sötétebb is volt a széklete.
Azóta 5hónaposak múltunk és hála az egyik válaszolónak kipróbáltam az őszibarackot mindenbe raktam egy felet így most már mindent megeszik, még husit is kapott,igaz most a tápszert nem nagyon akarja annyira megszokta a kanalat hogy azt is azzal enné.Meg hát a tejpép finomabb,de muszáj a tápszert is kapnia ezért reggel és este azt kapja kicsit sokáig tart mert megszakításokkal eszi meg de szépen fejlődik már 69cm és 6830gr.
Köszönöm a tanácsokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!