Lehet hülye kérdés, bocs.2 hónaposan állandó nyálzás és ökölrágás lehet egy korai jele a fogzásnak?
Nem hinném, hogy éhes lenne, igény szerint szoptatom, szépen hízik, elengedi a cicit.
De úgy elkezdett cuppogtatni (éjjel is), hogy nem lehet mellette aludni, ha rákezdi :-O. (Pedig külön szobában alszik, csak nyitott ajtókkal)
Iszonyatosan nyálzik is, éjjel néha szinte tócsák lesznek alatta, ha ébren van, pedig folyamatosan törölgetem a száját és pofiját.
Lehet ez a fogzás korai jele? De az még sokkal később lesz, nem? Akkor hónapokig ez lesz még mielőtt egyáltalán kinőne egy fog? :-O
Vagy valami más?
Köszi a válaszokat!
És Ti adtatok cumit? Mi egyszer próbáltunk régebben, messzire kiköpte :)
Tényleg lehet a pocakja is, és, hogy így nyugtatja magát, mert ezen a héten nem csak az időjárás volt szeles :)
De miért nyálzik ennyire? Apróbb/nagyobb buborékokat is fúj.
Nálatok sem a kajával volt gond, ugye, evett/hízott emellett eleget?
A fiam is két hónapos korában kezdte el enni az öklét, aztán szopni ill. rágni az ujjait. De ő nem nyálzott egyik fogánál sem. 4 hónaposan bújtak ki az első fogai. 6 hónaposan még kettő.
De szerintem ez amit leírtál életkori sajátosság is.
az én 2 hónapos babám is ezt csinálja. annyi, h nincs alatta nyáltócsa, de ökölbekapás, cuppogás és buborékfújás igen :)
szerintem is csak nyugtatja magát. a cumi nálunk sem preferált...
4-es vagyok, fiamnak már eleve volt cumija, mégis elkezdte szopni az ujját. De szerintem most csak ezért ne adjál neki cumit, ha eddig nem kellett.
Amúgy teljesen normális, hogy ezt csinálja, nem azért csinálja, mert éhes, most kezdte felfedezni a kezeit, és lehet hogy már feszül az ínye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!