Most komolyan "öreg" vagyok egy vadabb vörös hajhoz?
mikor elmondtam anyunak az új ötletem (mindig variálom a hajam már vagy 15 éves korom óta) rövid extrémebb, aszimmetrikus haj vörösben. (eddig szőke voltam, most lett bele melírozva egy kis barna) de azt mondta, hogy most már benőhetne a fejem lágya és inkább festeném be olyanra mint az eredetim és hagynám lenőni. de azt tuti nem bírnám ki 1 hónapnál tovább. nem szeretem ha túl "unalmas" a hajam. áhh nem tudom. tényleg pont ezért lennék komolytalan? mert szeretem variálni a hajamat? és tényleg öreg lennék egy extrémebb hajhoz?
ezen a linken a 11. képen a bal oldali frizurába szerettem most épp bele [link]
Ebben mi vad van? Az 50-es, 60-as korosztály fele ilyen dilivörösre festi, és legtöbbjüknek még a fazon is hasonló.
Az 59 éves fodrászom már van 20 éve hasonlót csinál magának, és még soha nem néztem úgy rá, hogy "te, hű de merész vagy!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!