Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vöröshajú nők után miért...

Vöröshajú nők után miért bolondul annyira a legtöbb férfi? De most komolyan, mi az oka?

Figyelt kérdés

Tudom a többségnek mindegy a hajszín, de mégis annyian vannak, akik a vöröst mindig kiemelik, hogy minden álmuk egy vöröshajú nő!

Az első barátom is így volt ezzel. Amikor vörösre festettem, az eredetileg szőkésbarna hajamat, akkor kibújt belőle a megjegyzés: "bárcsak eredeti vörös lenne!"

Most a munkahelyemen van egy vicces helyzet. A pénzügyre keresnek új kolléganőt, már megvan a három jelölt, és a férfikollégák mind a vörösre voksolnak, még be is vallják, hogy azért, mert vörös... Jót röhögök rajtuk, de tényleg nem értem miért fontos ez nekik. A másik két jelölt is hasonló mind tudásban, mind kinézetben, sok különbség nincs a három személy között, nehéz is döntenünk. A férfiak a hajszín alapján akarnak dönteni, bolondok. (Másik két jelölt szőke és barna.)

Aki szintén így bukik a vörösökre, az miért? Leírná nekem?

2014. jún. 18. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nálam a hajszín huszadrangú. 26F
2014. jún. 18. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

mert fehérmájúak, nimfók és nincs lelkük :)

jó tudom, nem igaz. egy origi vöröst ismerek, de arra pont igaz :D

2014. jún. 18. 13:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké Első, de én most azokat kérdezem, akiknek azon túl, hogy huszadrangú, azért ott motoszkál, hogy de azért a vörös...! Az ő magyarázatukra volnék kíváncsi! :)
2014. jún. 18. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a három jelölt egyforma, miért ne lehetne valami random dolog alapján dönteni?

Egyébként azért, mert ritka. Mert trófea-szerű.

Mert a lakosság kb. 2-3%-a természetes vörös. Nem sok.

"Hm, te már dugtál vörös nővel? Az nagyon király. Tudom hogy milyen kevés van belőlük. Szép munka, hogy sikerült összehoznod!" -mondja a haver a barátjának. Na ezért.

Nem értem ennél miért várnál mélyebb magyarázatot.

2014. jún. 18. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség, ilyen nincs.

30/F

2014. jún. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!