Vöröshajú nők után miért bolondul annyira a legtöbb férfi? De most komolyan, mi az oka?
Tudom a többségnek mindegy a hajszín, de mégis annyian vannak, akik a vöröst mindig kiemelik, hogy minden álmuk egy vöröshajú nő!
Az első barátom is így volt ezzel. Amikor vörösre festettem, az eredetileg szőkésbarna hajamat, akkor kibújt belőle a megjegyzés: "bárcsak eredeti vörös lenne!"
Most a munkahelyemen van egy vicces helyzet. A pénzügyre keresnek új kolléganőt, már megvan a három jelölt, és a férfikollégák mind a vörösre voksolnak, még be is vallják, hogy azért, mert vörös... Jót röhögök rajtuk, de tényleg nem értem miért fontos ez nekik. A másik két jelölt is hasonló mind tudásban, mind kinézetben, sok különbség nincs a három személy között, nehéz is döntenünk. A férfiak a hajszín alapján akarnak dönteni, bolondok. (Másik két jelölt szőke és barna.)
Aki szintén így bukik a vörösökre, az miért? Leírná nekem?
mert fehérmájúak, nimfók és nincs lelkük :)
jó tudom, nem igaz. egy origi vöröst ismerek, de arra pont igaz :D
Ha a három jelölt egyforma, miért ne lehetne valami random dolog alapján dönteni?
Egyébként azért, mert ritka. Mert trófea-szerű.
Mert a lakosság kb. 2-3%-a természetes vörös. Nem sok.
"Hm, te már dugtál vörös nővel? Az nagyon király. Tudom hogy milyen kevés van belőlük. Szép munka, hogy sikerült összehoznod!" -mondja a haver a barátjának. Na ezért.
Nem értem ennél miért várnál mélyebb magyarázatot.
Szerintem ez hülyeség, ilyen nincs.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!