Miért nem jött oda hozzám?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel ismerkedünk. Úgy volt megbeszélve, hogy találkozunk egy buliban. Ott is volt, de nem jött oda hozzám. Csak köszönt és ennyi. Állandóan nézett, de amikor hozzá szóltam csak hebegett habogott és nem is nézett a szemembe. Miért csinálta ezt?2014. jún. 17. 22:46
1/11 anonim válasza:
mert fosik. ennyi. nem kell túlgondolni
2/11 anonim válasza:
tetszel neki, ezért zavarban volt :D
3/11 A kérdező kommentje:
de interneten meg olyan nagy szája volt, hogy majd megölellek meg ilyeneket írt.
2014. jún. 17. 22:48
4/11 anonim válasza:
Zavarba jött, mert tetszel neki :)
5/11 anonim válasza:
Nyilván neten mindenkinek a nagy szája, foscsizott a gyerkőc.
6/11 A kérdező kommentje:
Én meg hirtelen nem is tudtam mire gondolni. Mindig a közelemben volt, figyelt, de egyszer sem jött volna oda hozzám. Most megnyugtattatok. Köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 17. 22:53
7/11 anonim válasza:
Drágám, a neten könnyű nagy mellénnyel lenni.
Ez a tipikus nagyzolás amit úgy utálok. Amikor meg elé kerültél köpni nyelni nem tudott.
Erre mondom én azt, hogy HANGEMBER.
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem esett valami jól. Persze annak örülök, hogy ez azt jelenti, hogy tetszem neki, de mégis én nem erre számítottam..:)
2014. jún. 17. 23:09
9/11 anonim válasza:
Azt sem árt mérlegelned, hogy amit a neten mondott nem feltétlenül fedik a valóságot... mert ott könnyebb nagy dolgokat kicsúsztatni a szánkon mint amit tényleg meg is teszünk.
(előző)
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor az is lehet mégse érdeklem?
2014. jún. 17. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!