Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz év után tudtam meg, hogy a párom csak azért jött hozzám feleségül, hogy a szülei által tiltott szerelmét elfeledje. Ti mit tennétek?
Elhiszem, hogy érzékenyen érint, nagyon rossz lehet. :(
Nem mondom, hogy ne rágódj ezen egy kicsit, ha kell, "sirasd" is meg a magad férfi módján... viszont közben ne feledd el, hogy már 20 évet leéltetek egymással! Persze nem tudom, milyen volt ez az időszak, min mentetek át közben, de már maga a tény, hogy együtt maradtatok, azt is jelezheti, hogy azért mégis helyetek van egymás mellett...
Az, hogy a feleséged nem akar róla beszélni, szerintem azért (is) van, mert szégyelli a dolgot. Lehet, hogy te szeretnél vele erről beszélgetni, de ha most hirtelen bukott ki ez a téma, próbáld meg elfogadni, hogy neki is időre van szüksége, hogy kitalálja, hogyan tovább. Neked azért fáj, mert úgy érzed, megcsaltak, kihasználtak, megaláztak - neki pedig talán azért, mert újra feltépődtek a régi sebek. Ki tudja, miért tiltották el az exétől, ő min ment át ezalatt az időszak alatt, és aztán hogyan változtak az érzései a volt szerelme felé és feléd, ha változtak. Mindkettőtöknek nehéz lehet most, csak másképp és más miatt. Szerintem te is zavart vagy most, és gyanítom, hogy ő is, ezért hárít.
Én a helyedben hagynám most a dolgokat kifutni. Nem csinálnék semmit, mert a hirtelen felindulásból megtett lépéseket könnyebben megbánja az ember... De az biztos, hogy legalább annyit megbeszélnék a párommal, hogy x idő múlva (amennyi mindkettőnknek kell és elég) leülünk és tisztázzuk, amit kell. Annyit kérnék tőle, hogy addig ő is gondolkodjon el a saját részén, mert erről mindenképp beszélni kell majd.
Egyébként kicsit ismerős a helyzet, nálunk is volt benne ilyesmi, csak nálunk egy kicsit mindkét oldalon. De amikor pár év házasság után a férjem közölte velem, hogy már nem volt belém szerelmes, amikor elvett, az első körben engem is padlóra küldött.
Hát igen,,, kivagyok,de nagyon,,,,
De nem vagyok egy agresszív típus,hogy rögtön a falnak menjek,vagy hülyeséget csináljak.
Inkább elvonulok egymagamban,és sírok mint 1 gyerek.
Igen talán annyi vigasztal,hogy azóta megszeretett.
De vannak olyan kitörései,hogy nem értem meg néha.
Olyan beszólásokat csinál néha,még ezek után is,
pl: "miért akarsz magadhoz láncolni,ha én nem akarom"
De 1 óra múlva megbánja amit mond.
NÉHA NEM ÉRTEM ŐT.
Nekem ilyen válaszom rá!
http://www.youtube.com/watch?v=ZgI66fIdxjM&list=RDYPnbFaYlYZo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!